Șocant! O fetiță de 5 luni a murit după ce mama ei i-a dat să bea sânge de țestoasă împotriva COVID-19

Autor: A.N.
Publicat: 27/05/2020 | 13:17
Șocant! O fetiță de 5 luni a murit după ce mama ei i-a dat să bea sânge de țestoasă împotriva COVID-19

Șocant! O fetiță de 5 luni a murit după ce mama ei i-a dat să bea sânge de țestoasă, procurat de la un vraci haitian, împotriva COVID-19. 

Tragedia a avut loc în localitatea dominicană Comendador, situată la frontiera cu Haiti. Părinții celor două fete au cumpărat licoarea de la un vraci haitian, pentru a se proteja de COVID-19.

Părinții și sora micuței de 7 ani au băut sângele de țestoasă, iar apoi i-au dat și micuței. Cei trei sunt internaţi în stare „stabilă” la Spitalul Rosa Duarte din Comendador, însă, fetița în vârstă de 5 luni a murit. (CITEȘTE ȘI: CAZUL MEZZOSOPRANEI MARIA NICOARĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PRESUPUSA AMANTĂ A SOȚULUI)

Directoarea spitalului Rosa Duarte a mărturisit că astfel de evenimente trageice se întâmplă din cauza ignoranței oamenilor, care cred în tot felul de tratamente miraculoase.

În Republica Dominicană s-au înregistrat 15.264 de cazuri de infectări cu noul coronavirus şi 468 de decese, în timp ce Haiti însumează 1.063 de contagieri şi 31 de decese provocate de COVID-19, potrivit celor mai recente date oficiale.

Citește și...