Şoferii au recunoscut-o după tatuajul din zona intimă! Roxana Vancea s-a urcat mai mult dezbrăcată pe motor

Publicat: 14/06/2017 | 17:30

Roxana Vancea se dedică de ceva vreme întrutotul sportului. Pe lângă orele petrecute la sală, care sunt destul de multe, bruneta este amatoare de senzaţii tari şi se plimbă foarte des cu motorul.

Antrenoarea de fitness a postat mai multe filmuleţe pe contul ei de Instagram, în care este filmată în timp ce merge cu motorul. Vedeta s-a urcat mai mult dezbrăcată şi a atras atenţia şoferilor din trafic, care au recunoscut-o după tatuajul de pe picior, care duce spre zona intimă.

Roxana Vancea s-a urcat pe motor, fiind sumar îmbrăcată.
Roxana Vancea s-a urcat pe motor, fiind sumar îmbrăcată.

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

 

Roxana Vancea este pasionată de sport şi are un stil de viaţă sănătos şi activ. Acest lucru este uşor de observat, pentru că are un trup perfect sculptat şi nu ezită să posteze pe reţelele de socializare fotografii incendiar de sexy. Tânăra a spus că mergea cu vacile la păscut şi că dădea de mâncare la porci şi găini.

„Bunicul rămas în scaunul cu rotile, era greu să îl speli, să îl îngrijeşti. Când eram mică, el ne plimba cu sania. Dormeam cu el… Bine, eu am dormit cu tatăl până în clasa a 12-a. Străbunicul din partea tatălui era dascăl şi m-a învăţat toate capitalele lumii pînă în clasa a I-a. De la bunicii mamei am învăţat care este definiţia omeniei. Când eram la bunici, dădeam la găini, la porci, mergeam cu vacile la păscut şi le mulgeam. Avem mulţi vecini care aveau vaci şi făceam cu rândul. Primii bani câştigaţi au fost din adunatul prunelor pentru vecini. Primeam un leu pentru o găleată, bani cu care îmi cumpăram îngheţată. Dacă bunicul ar trăi, ar fi încântat şi ar fi de acord cu tatuajele. Sunt prea sărace cuvintele pentru a-mi exprima sentimentele pentru bunic”, a spus Vancea la o emisiunea TV.
Citește și...