Sora Deliei își avertizează fanii, după ce i-a fost furată identitatea: ”Împrumută bani în numele meu”

Publicat: 15/03/2019 | 17:16

Sora Deliei își avertizează fanii, după ce i-a fost furată identitatea. Ioana Matache se confruntă cu această problemă de aproximativ trei ani. 

Sora Deliei a făcut un anunț pentru toți fanii ei. Ioana Matche a spus, clar și răspicat, că ea nu are cont de Facebook. Un individ i-ar fi furat identitatea și și-ar fi deschis mai multe conturi de Facebook cu numele ei. Sora Deliei este hotărâtă să meargă până-n pânzele albe pentru a rezolva această problemă, mai ales că bărbatul cere și bani în numele artistei. (CITEȘTE ȘI: SORA DELIEI ESTE DISPERATĂ! NAȘTE ÎN PRIMĂVARĂ, DAR… ”AM NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!”)

”Dragilor,
Dupa cum am zis de nenumarate ori si prin ziare, pe la diverse emisiuni, prin intermediul Deliei, in fel si chip – eu nu am o pagina de Facebook. Niciuna! Tot ce are numele meu pe Facebook e fals -nu sunt eu. Aveti grija, pentru ca persoana respectiva se si imprumuta de bani in numele meu. BINEINTELES ca am luat masuri si am inchis contul de cateva ori, insa individul si-l redeschide. Am trimis buletinul de 3 ori deja catre Facebook, insa niciun raspuns. Situatie veche de 3 ani… pana la.urma voi face un scandal in care voi implica politia. (Campania si poza de campanie sunt facute de mama @ginamatache7 😆👌👌👌)”, a scris Ioana Matache pe contul ei de Instagram.

Sora Deliei va aduce pe lume un băiețel

Ioana, sora Deliei este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni din nou mămică. Artista a vrut ca fanii să afle chiar de la ea că va aduce pe lume… un băiețel! Marele anunț că va deveni mămică de băiat l-a făcut chiar însăși Ioana pe contul ei de Instagram. (CITEȘTE ȘI: SORA DELIEI, GRAVIDĂ ÎN ȘASE LUNI, ARATĂ SENZAȚIONAL! ”NICI CURĂ CU BURGERI N-AM ȚINUT”)

Iar mama ei a dezvăluit și numele pe care și l-ar dori Ioana pentru băiețelul ei.

„Ioana a zis că ei îi place numele Răzvan! Păi cum? Aşa îl cheamă şi pe naşul, şi pe finul (n.r. Pe soţul Deliei Matache îl cheamă Răzvan, acelaşi nume îl poartă şi soţul Ioanei, ei fiind cununaţi de artistă şi partenerul ei de viaţă) Îi inspiră un bărbat puternic, hotărât.  Sunt doi băieţi de toată isprava amândoi, aşa îl vede ea pe micuţ. Astea au fost discuţiile noastre acum două luni, acum nu mai ştiu ce au decis, nu am mai vorbit”, a spus Gina Matache la Teo Show.

Citește și...