Sora Deliei Matache naște chiar acum! Oana trebuia să nască marți, dar medicii au luat decizia

Publicat: 17/03/2019 | 11:06

Momente emoționate în familia Deliei Matache. Oana Matache, sora ei, se pregătește să aducă pe lume un copil. Ea a intrat deja în operație și întreaga familie așteaptă cu mare nerăbdare nașterea celui de-al doilea copil al Oanei. 

Oana va da naștere unui băiețel, deși – inițial – totul ar fi trebuit să se petreacă abia peste două zile. Numai că bebelușul – mai grăbit decât ar fi crezut cineva – a dorit să ajungă pe lume cu două zile mai devreme. 🙂

Mama Oanei, Gina Matache, declara cu mai multă vreme în urmă că este… îngrozită! Invitată la o emisiune tv, cântăreața a vorbit despre venire ape lume a celui de-al doilea nepot al ei.

„Mai e puţin, pe 22 martie vine oac-oac! (…) Mă gândesc cu groază, am cam uitat. Parcă am luat-o de la început cu noile pretenţii. Ea uneori e mai relaxată, acum fiind şi însărcinată îşi schimbă foarte des starea”, a spus Gina matache la emisiunea Star Matinal de Weekend.

„Sarcina este fără complicaţii, fără dureri de cap.Deocamdată tot face întâlniri, interviuri. E dezamăgită de ce se întâmplă cu bonele”, a continuat solista.