Sora Deliei Matache naște chiar acum! Oana trebuia să nască marți, dar medicii au luat decizia

Publicat: 17/03/2019 | 11:06
Sora Deliei Matache naște chiar acum! Oana trebuia să nască marți, dar medicii au luat decizia

Momente emoționate în familia Deliei Matache. Oana Matache, sora ei, se pregătește să aducă pe lume un copil. Ea a intrat deja în operație și întreaga familie așteaptă cu mare nerăbdare nașterea celui de-al doilea copil al Oanei. 

Oana va da naștere unui băiețel, deși – inițial – totul ar fi trebuit să se petreacă abia peste două zile. Numai că bebelușul – mai grăbit decât ar fi crezut cineva – a dorit să ajungă pe lume cu două zile mai devreme. 🙂

Mama Oanei, Gina Matache, declara cu mai multă vreme în urmă că este… îngrozită! Invitată la o emisiune tv, cântăreața a vorbit despre venire ape lume a celui de-al doilea nepot al ei.

„Mai e puţin, pe 22 martie vine oac-oac! (…) Mă gândesc cu groază, am cam uitat. Parcă am luat-o de la început cu noile pretenţii. Ea uneori e mai relaxată, acum fiind şi însărcinată îşi schimbă foarte des starea”, a spus Gina matache la emisiunea Star Matinal de Weekend.

„Sarcina este fără complicaţii, fără dureri de cap.Deocamdată tot face întâlniri, interviuri. E dezamăgită de ce se întâmplă cu bonele”, a continuat solista.

Citește și...