Sorana de la ”Asia” şi-a pus în valoare posteriorul, după ce a fost acuzată că vrea ”să-i spargă casa” lui Vârciu

Publicat: 05/08/2017 | 22:06

Sorana de la ”Asia” a fost mereu una din cele mai sexy apariţii de la noi, dar acum parcă s-a întrecut pe sine! Cântăreaţa a apelat la câteva ”artificii” şi le-a arătat amicilor rezultatul, iar acesta a fost exact cel scontat!

Sorana a folosit la un mic ”truc”, punându-şi extensii, iar părul ei lung a făcut senzaţie pe marginea piscinei, unde s-a fotografiat, la relaxare. Blonda s-a lăsat pozată din spate iar pe lângă părul ei lung, ”piesa de rezistenţă” a fost posteriorul bombat, care a fost imediat apreciat de prietenii virtuali. Fanii ei au uitat imediat micul incident în care a fost implicată recent artista, în care a fost băgat, fără voia lui, şi Liviu Vârciu!

Sorana a fost acuzată că vrea să-l cucerească pe Liviu Vârciu
Sorana a fost acuzată că vrea să-l cucerească pe Liviu Vârciu

Sorana participa la o emisiune prezentată de Vârciu şi l-a sufocat, la propriu, spunându-i fără perdea că este ”cel mai frumos bărbat din lume!”. Vârciu are o relaţie stabilă cu Anda Călin şi aşteaptă un copil, iar declaraţia de dragoste a Soranei i-a determinat pe fanii lui să o ia la rost pe cântăreaţă, acuzând-o că vrea ”să-i spargă casa”.