SORE, mărturisiri despre sarcină. Nimeni nu ştia asta:,,Am suferit de depresie postnatală‘’

Publicat: 16/02/2017 | 10:59

Sore, una din cele mai discrete prezenţe din showbizul românesc, a povestit deschis cât de mult a schimbat-o rolul de mămică. Artista a mărturisit că este mult mai responsabilă de când Erin a apărut în viaţa ei, dar şi că „niciun lucru nu este suficient de important sau suficient de puternic să mă dărâme, pentru că o văd pe ea care este fericită doar pentru că se trezeşte. Acum am înţeles ce înseamnă iubirea!”.

Un lucru pe care nu îl ştiam de Sore este că a suferit şi ea o scurtă perioadă de timp de depresie post natală.  „Am avut două săptămâni aşa… Bine, nu am fost deprimată. Am avut două săptămâni în care seara mă lua un soi de atac de panică gândindu-mă că, dacă nu o aud în somn, dacă o să dorm prea profund pentru că eram foarte obosită… Foarte multe semne de întrebare. Plângeam de fericire în acelaşi timp când vedeam ce familie frumoasă am”, a declarat artista despre primele săptămâni după naştere.

Întrebată dacă mai vrea încă un bebe, Sore a spus: „A doua sarcină nu este în program pentru că abia am trecut de perioada grea cu trezitul noaptea şi aşa mai departe”.

 

Citește și...