Sorinel Copilul de Aur a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit cu iubita lui, Alina, care i-a dăruit un copil. Manelistul se simte un om împlinit şi este foarte fericit alături de familia pe care şi-a întemeiat-o.

Deşi cununia civilă a fost una discretă, petrecerea, care va avea loc pe 12 septembrie, va fi un fastuoasă, de distracţia invitaţilor se vor ocupa nume sonore din industria muzicală autohtonă precum Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling şi big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.

Naşii, Dan Bursuc şi soţia sa, au fost tare mândri de finii lor. Alina a purtat o rochie strâmtă, albă şi foarte sexy. Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător. Dan Bursuc şi soţia lui împlinesc 10 ani de când au devenit soţ şi soţie.

Sorinel Copilul de Aur este un tătic dedicat familiei, care profită de fiecare minut liber pentru a şi-l petrece alături de fiica lui. Artistul şi-a cucerit prietenii cu o imagine de colecţie cu micuţa Ana Maria Florance. Micuţa a venit pe lume la jumătatea lunii aprilie şi este bucuria părinţilor ei.

 

Citeste despre:sorinel copilul de aur, manelistul s-a insurat, sorinel s-a insurat, sorinel copilul de aur cununie civila


Share On Facebook