Sosia lui Kim Kardashian, o nouă poză în care apare goală pușcă! “E blindată” de celulită. Imaginea a fost publicată de Kanye West, iar motivul e incredibil

Publicat: 13/06/2018 | 15:48

Kanye West continuă să fie inspirat în proiectele sale din afara scenei de soția lui, Kim Kardashian. Celebrul rapper a lansat o nouă linie de sneakers, iar la ședința foto făcută pentru campania de promovare a participat sosia cunoscutei brunete cu forme voluptoase. Aceasta a pozat nud, iar în unele imagini se poate vedea faptul că are foarte multă celulită pe posterior. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Kim Kardashian a ieșit pe stradă îmbrăcată într-o “mușama”! Cum și-a ascuns zonele intime

În vârstă de 41 de ani, Kanye West a lansat recent un nou album, “YE”, însă, orele petrecute în studioul de înregistrări nu l-au făcut să nu își dedice timp și pentru pasiunea pentru fashion. După ce a făcut furori cu colanții, el a realizat sneakers. În urmă cu câteva ore, cunoscutul rapper a urcat pe pagina lui de Twitter mai multe poze incendiare de la pictorialul de promovare.

În câteva fotografii apare sosia lui Kim Kardashian complet goală cu ajutorul cărora Kanye West își promovează “Super Moon Yellow”, așa cum se numește linia de sneakers. (Super oferte la accesorii gaming)

În poza de mai jos se poate observa că trupul sosiei lui Kim Kardashian nu e perfect.

#SUPERMOON

A post shared by Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) on

Citește și: Kim Kardashian a pozat goală. Ea își promovează un nou parfum care va avea forma corpului ei

 Kim Kardashian, mamă a trei copii

Kim Kardashian a devenit cunoscută după ce familia ei a participat în reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians”. Are o relaţie cu raperul Kanye West din anul 2012 şi au împreună trei copii: North West (n.: 15 iunie 2013), Saint West (n.: 5 decembrie 2015), Chicago West (n.: 15 ianuarie 2018). Cel din urmă moștenitor al cuplului a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și...