Soţia lui Christian Sabbagh şi-a schimbat look-ul! Cum arată Iulia după intervenţia estetică

Publicat: 11/10/2017 | 12:39

Iulia, soţia lui Christian Sabbagh, este o femeie cochetă, care are grijă la felul în care arată şi pentru că fiica ei îi ocupă mult timp a decis să apeleze la o schimbare de look care să-i facă ”munca” mai uşoară. Tânăra mămică a trecut pe la estetician şi e tare mândră de rezultat.

Iulia, soţia lui Christian Sabbagh, a decis să apeleze şi ea la îndemânarea esteticianului pentru o intervenţie care să o ajute să arate mereu bine şi să-i uşureze machiajul. Soţia ştiristului a ales să-şi tatueze sprâncenele şi e tare mândră de rezultat.

”Am ales aceasta metoda pentru ca Anais imi ocupa tot timpul si nu am timp sa ma machiez! In afara de asta, cand ies cu sotul meu in lume trebuie sa arat impecabil! Nu este o metoda dureroasă, mai mult de atât înainte  de procedură am stat 30 minute cu o crema anestezica! Ma bucur ca am avut noroc si doamnă dermopigmentist pentru început a ales să fie mai light dar voi merge peste 30 de zile la retus pentru perfecţiunea sprancenelor!”, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Iulia, soţia lui Christian Sabbagh.

Citește și...