Soţia lui John Legend, topless în bucătărie, deşi mai are puţin şi naşte! Mesajul tranşant postat de vedetă poate fi o lecţie de viaţă

Publicat: 12/02/2018 | 10:36

John Legend şi frumoasa lui soţie, Chrissy Teigen, urmează să devină părinţi şi sunt tare nerăbdători să îşi cunoscă copilul. Deşi urmează să nască, bruneta a dezvăluit sexyl copilului cu ocazia Galei Grammy, unde a mers alături de soţul ei.

Chrissy Teigen a scris în comentariul unei fotografii de pe contul său de Instagram că urmează să aducă pe lume un băieţel, veste care i-a umplut sufletul de bucurie lui John Legend încă din clipa când a aflat. Nu-i de mirare că artistul radiază de fericire. Chrissy şi John sunt deja părinţii unei fetiţe de un an, care în curând va fi surioara mai mare a unui frăţior.

Recent, Chrissy a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, în care apare topless, iar sânii în această imagine sunt acoperiţi cu două…salate. Ceea ce este şi mai surprinzător, este faptul că s-a pozat în bucătărie, iar alături a scris un mesaj, care poate fi o lecţie de viaţă.

Te rog, nu mă face să mă simt ruşinată. Sunt o salată puternică şi mândră că fac o femeie să fie naturală şi care încearcă să trăiască viaţa mea„, este mesajul transmis de vedetă.

 

Citește și...