Soția lui Leo Iorga, mesaj sfâșietor în ziua în care artistul ar fi împlinit 55 de ani

Autor: A.N.
Publicat: 02/12/2019 | 21:05

Leo Iorga a încetat din viață – sâmbătă, 2 noiembrie – la doar 54 de ani. Îndrăgitul cântăreț de muzică rock s-a luptat, ani de-a rândul, cu o boală incurabilă, iar organismul său nu a mai rezistat. Astăzi, artistul ar fi împlinit 55 de ani, iar soția lui a publicat un mesaj sfâșietor pe contul său de Facebook.

„La mulți ani în odihnă veșnică, acolo unde nu exista întristare, durere sau suspin, de-a dreapta Tatălui, Puiul meu drag, iubirea vieții mele! Mi-e tare, tare, tare dor de tine de zâmbetul tău mirific, de glumele noastre năstrușnice, de ochișorii tăi frumoși, prin care-ți vedeam sufletul bun si minunat.

Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în aceasta viața, pentru dragostea nemărginită, din care împreună am zămislit adorabilii noștri băieți, pe Edy și Paul prin care curge sângele tău, ptr acel „te iubesc atât de mult cât sa îmbătrânim împreună” și „tu ești viata mea nu numai sotia mea”…

Ai plecat împăcat lasandu-ne aici îndurerați dar împăcati ptr ca am reușit sa ne bucuram unii de alții cât de mult a vrut Bunul Dumnezeu să ni te lase…Te-am iubit enorm și te voi iubi mereu necondiționat, jumătatea mea Divină ! ❤️?”, a scris Paula Iorga pe Facebook.

Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani

Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. În 2014, artistul a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. (CITEȘTE ȘI: HOLOGRAF, RĂMAS BUN DE LA LEO IORGA: „ÎMI PARE RĂU CĂ LUPTA NU A FOST CÂŞTIGATĂ”)

Cântărețul aflase de un vaccin-minune, vaccinul Cimavax, pe bază de venin de viperă, care se realiza doar în Cuba și care i-a prelungit viața cu doi ani, astfel că a plecat de urgență acolo, împreună cu soția sa, Paula.

“Am fost la o clinică din Havana, unde mi-am făcut controale amănunțite și un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat două saptamani. Mă simt bine, nu pot să spun că nu. Iau tratament 6 luni, așa cum mi-au recomandat medicii. Pe lângă asta, mai consum niște ceaiuri naturale. Țin mereu legătura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele și mă simt bine”, a povestit, la vremea respectivă, Leo Iorga.

Citește și...