Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea! ADEVARUL despre starea de sanatate a fostului campion mondial

Publicat: 08/07/2014 | 16:08

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a declarat, pentru publicatia germana Neue Post, ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 se imbunatateste "in mod lent".

„Avansam, in mod lent, desigur, dar avansam”, a spus Corinna Schumacher, care a participat la finalul saptamanii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia.

La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble.

michael schumacher

El a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, unde urmeaza perioada de recuperare. Spitalul se afla la aproximativ 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.

michael schumacher


CITESTE SI
Detalii incredibile! Ce au fost obligati sa faca doctorii care l-au transportat pe Schumacher la clinica din Elvetia

Michael Schumacher nu mai este in coma! Ce decizie importanta a fost luata astazi

S-a aflat adresa IP a hotului care i-a sustras dosarul medical

Adresa IP folosita de persoana care a furat raportul medical referitor la fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost localizata la o companie din Elvetia.

Potrivit cotidianului Dauphine Libere, firma respectiva, cu sediul in cantonul Zurich, a fost contactata in zilele dinaintea transferului lui Schumacher de la Grenoble la Lausanne, pentru a se analiza posibilitatea transportarii fostului pilot cu un elicopter inchiriat de la aceasta societate.

michael schumacher

Conform procedurilor, o versiune a raportului medical a fost transmisa unui medic care colaboreaza cu firma elvetiana si insarcinat cu adaptarea echipamentelor medicale din elicopter in functie de situatia pacientului. In cele din urma, s-a renuntat la varianta transportarii lui Schumacher cu elicopterul, iar germanul a fost dus la Lausanne cu o ambulanta. „Aceste elemente nu semnifica insa ca medicul este cel care a incercat sa negocieze vanzarea dosarului. Ar putea fi vorba si de unul dintre apropiatii sai sau de angajati ai firmei ce inchiriaza elicoptere”, mentioneaza ledauphine.com.

Sursa: Mediafax
 

Citește și...