Soţia lui Pepe, cu ochelari şi cearcăne cât pumnul! Ce le-a dezvăluit prietenilor în public

Publicat: 15/02/2018 | 18:45

Raluca este o femeie împlinită. Vedeta are un soţ grijuliu, două fiice minunate şi are grijă să se dezvolte şi pe plan personal, motiv pentru care nu a lipsit de la cursurile facultăţii.

 

Iată, însă, că oboseala s-a acumulat pentru Raluca. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a urcat o fotografie care i-a şocat pe fani. Soţia lui Pepe are cu ochelari şi cu cearcăne cât pumnul.

În dreptul imaginii, Raluca Pascu a scris: “Obosită!”. Imediat, prietenii virtuali ai brunetei au încurajat-o şi i-au transmis mai multe mesaje de susţinere. 

Nu e uşor, doi copii, soţ, afacere, timp pt tine. Te descurci extraordinar! Bravo. ţie! Eşti superbă„, „Şi obosită eşti frumoasă!„, „Eşti adorabilă” sunt trei dintre mesajele primite de fani.

Pepe şi frumoasa lui soţie au două fetiţe împreună: pe Maria şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, în 2015. Pe numele său adevărat Ionuţ Nicolae Pascu, Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. În toamna anului trecut, cei doi şi-au deschis o grădiniţă.

Citește și...