Soţul Andreei Tonciu a spus adevărul despre divorţ! Daniel Niculescu a făcut totul public: “Povestea noastră de iubire…“

Publicat: 08/02/2018 | 08:36

În ultima perioadă au tot existat zvonuri precum că povestea de iubire dintre Andreea Tonciu şi soţul ei ar fi luat sfârşit. Daniel Niculescu a decis să clarifice cum stau lucrurile între ei şi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care spune exact ce se petrece în relaţia cu soţia sa.

Aud prin Presă numai aberaţii …. STOP , Povestea noastră de iubire continuă …”, a scris soţul Andreei Tonciu pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia de mai jos.

Potrivit dezvăluirile făcute de numerologul Anca Dimancea, Andreea Tonciu are mari şanse să divorţeze de soţul ei, Daniel Niculescu, în cursul acestui an. Vedeta a explicat şi motivul pentru care fosta asistentă TV ar putea băga actele de divorţ. „Dacă Andreea se desparte, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia. Sunt şanse mari să o facă pentru că în anul 2018 pentru tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un tigru de 86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat cunoscutul numerolog.

Vă reamintim că cadrul ediţiei din 16 ianuarie, Teo Trandafir a dezvăluit că la o întâlnire recentă pe care a avut-o cu Andreea Tonciu, a simţit-o pe brunetă atât de tristă şi dezamăgită de căsnicia ei, încât se aştepta în fiecare zi să audă că a divorţat.

Citește și...