Soţul Antoniei se iubeşte în secret cu una dintre cele mai sexy atlete. Avem imaginile care i-au dat de gol

Publicat: 05/11/2017 | 00:00

Anul 2017 a fost unul cât se poate de bun pentru Vincenzo Castellano, fiindcă a căzut la pace cu Antonia, aşa cum vă anunţam în exclusivitate AICI, iar acum italianul iubeşte din nou! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat toate detaliile despre povestea de iubire dintre Vincenzo şi una dintre cele mai sexy atlete! Relaţia lor a evoluat destul de rapid, iar familia Castellano a acceptat-o cu braţele deschise. (VEZI ŞI: Vincenzo s-a înecat în şampanie! L-am filmat după ce a aflat că poate divorţa, în sfârşit, de Antonia...)

Andra Moga, care se încadrează de minune în tiparul preferat de Vincenzo – brunete şi frumoase -, a participat în trecut la Campionatele Naţionale de sărituri în lungime! Ea a avut o apariţie de succes şi la concursul ”Regina verii” de la Antena 1. Despre Antonia nu ştim ce părere are Andra, însă este clar că o enervează… Inna! Frumoasa brunetă declara pe o reţea de socializare că o consideră pe cântăreaţă prea sensibilă.

Ce-i drept, şi iubita lui Alex Velea a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, semn că lui Vincenzo îi plac partenerele de viaţă care reuşesc să lupte cu orice obstacol, nu neapărat domnişoare care au nevoie să fie salvate de un prinţ, ca în basme. De când li s-au aprins călcâiele, italianul şi noua lui iubită se afişează constant împreună prin cluburile de lux din Capitală, iar recent frumoasa brunetă a fost alături de Vincenzo în ţara lui natală, dovadă stând şi imaginile pe care vi le prezentăm. (VEZI ŞI: VINCENZO, declaraţii surprinzătoare despre ANTONIA! Ce spune fostul soţ al cântăreţei, după patru ani de la divorţ: „Şi acum mai…”)

Andra Moga şi Vincenzo Castellano s-au bucurat de o vacanţă în Italia
Andra Moga şi Vincenzo Castellano s-au bucurat de o vacanţă în Italia

S-au certat ani de zile, dar acum Antonia şi Vincenzo Castellano au ajuns la un punct comun

Cu toate că s-a războit o perioadă bună de timp cu Antonia, Castellano a revenit la sentimente mai bune, făcându-i inclusiv o declaraţie emoţionantă.

„Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu e posibil să mai avem o relaţie amoroasă. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită”, declara Vincenzo Castellano la începutul acestui an. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Vincenzo a ajuns DE NERECUNOSCUT! Fostul soţ al Antoniei şi-a lăsat barbă, a slăbit şi mai mult şi…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...