Soţul Cristinei Manea, tânăra mamă care a murit de cancer, acuzat că a părăsit-o în spital! Mesajul sfâşietor al bărbatului

Publicat: 12/01/2018 | 07:53
Soţul Cristinei Manea, Adrian, a stat până în ultima clipă alături de tânăra de 23 de ani, bolnavă de cancer. Femeia a fost internată într-un spital din Turcia, pentru a fi tratată, iar acasă au rămas rudele care au avut grijă de copilul ei de doar câteva luni.
 

Cristina Manea, tânără de 23 de ani, care a aflat imediat după ce a născut că are o formă rară de cancer, a murit în urmă cu câteva zile, într-un spital din Turcia. Fetiţa ei, Amelie, are aproape şase luni şi a rămas orfană de mamă. Adrian Manea, soţul tinerei din Piteşti, a luptat alături de ea. A strâns bani de când a aflat de boală, pentru a-şi duce soţia la tratament în străinătate. Anunţurile cu povestea tinerei au impresionat multă lume şi astfel, în doar câteva săptămâni de la aflarea diagnosticului crut, s-a strâns suma necesară, iar în noiembrie anul trecut, Cristina Manea a plecat în Turcia, alături de soţul ei.

Adrian Manea a făcut „naveta” între spitalul turcesc unde se afla soţia lui şi casa de la Piteşti, unde se află fetiţa lui, care nu a apucat să-şi cunoască mama şi care abia dacă şi-a văzut tatăl la faţă. La finalul lui decembrie, după ce s-a aflat că tânăra mamă s-a stins din viaţă, la urechile lui Adrian manea au ajuns tot felul de zvonuri, cum că şi-ar fi părăsit soţia în spital. Cu câteva înaitne ca femeie să treacă în nefiinţă, el le-a răspuns celor care l-au acuzat nefontat.

„Sunt tot aici, pe metereze, pe baricade! Nu am fugit, nu am plecat, nu am abdicat. Avem un război de câştigat”, le-a spus el.

 

 

 

Recomandarea CIAO.RO