Soţul ei are o avere de 3 miliarde $! Ce aroganţe face românca măritată cu un indian putred de bogat

Publicat: 21/05/2017 | 00:00

Măritată cu un indian putred de bogat, care are o avere estimată la trei miliarde de dolari, gălăţeanca Anca Neacşu îşi trăieşte viaţa din plin. Ea este mai cunoscută în India decât Iulia Vântur, deşi vedeta vine tare din spate, datorită relaţiei pe care o are cu Salman Khan. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Anca Neacşu a plecat în urmă cu mai mulţi ani din România şi l-a cunoscut pe miliardarul Abhishek Verma, un afacerist din India cu o avere fabuloasă, cu care s-a măritat nu după mult timp. (CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, V-A DEZVĂLUIT DETALIILE POVEŞTII AICI

În 2012, cei doi au fost arestaţi de Serviciile de Informaţii din India, în urma unui scandal privind comerţul cu aparatură militară. Abhishek Verma a fost acuzat că a primit o mită de 530.000 de dolari pentru a facilita un contract de vânzare de armanent între o firmă din Elveţia şi guvernul de la New Delhi.

Între timp, românca şi soţul ei au fost eliberaţi, iar acum îşi trăiesc viaţa la maxim. Lux şi distracţie, după cum se poate vedea din imaginile prezentate de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: CUM AU FOST FILMAŢI IULIA VÂNTUR ŞI SALMAN KHAN)

Gălăţeanca se distrează în cele mai exclusiviste locuri din India, şi aruncă cu bani în dreapta şi-n stânga pentru a-şi satisface poftele. Soţul ei o răsfaţă şi nu se uită la bani pentru a o face pe româncă să se simtă cât mai bine. Anca Neacşu a demarat recent, alături de Verma, o nouă afacere care le va aduce o mulţime de bani. Cei doi au pus bazele unei companii care distribuie în toată lumea filmele de la Bollywood, dar care le şi produce. Deşi are afaceri în mai multe domenii, gălăţeanca a intrat acum şi în lumea cinematografiei.

Cei doi au pus bazele unei companii care distribuie în toată lumea filmele de la Bollywood
Cei doi au pus bazele unei companii care distribuie în toată lumea filmele de la Bollywood

Abhishek Verma s-a însurat în 1993 cu ziarista Asmita Aggarwal, de care s-a despărţit în 1995 şi a divorţat trei ani mai târziu. A avut relaţii cu numeroase actriţe şi modele din întreaga lume.

Verma a fost logodit cu grecoaica Evelina Papantoniou (Miss Grecia şi locul doi la Miss Universe 2002) şi cu Simone Cronstrand (Miss Suedia). Provine dintr-o familie de politicieni renumiţi. Este fiul lui Shrikant Verma, un fost jurnalist introdus în Congresul Naţional Indian şi apoi în Parlament de Indira Gandhi, si al Veenei Verma, membră şi ea timp de 14 ani a Parlamentului din India. După ce a absolvit Universitatea Georgetown din Washington D.C., a devenit editor al unei reviste lunare, apoi, spiritul său de afacerist a început să dea roade. (VEZI AICI: IULIA VÂNTUR S-A APUCAT DE CÂNTAT)

Citește și...