Soțul lui Karmen, apel îngrijorător după un accident de motocicletă cumplit: “A rezultat paralizie…”

Publicat: 30/09/2019 | 22:13

Soțul lui Karmen a transmis un apel îngrijorător după ce a aflat că un tânăr a fost implicat într-un accident de motocicletă cumplit. Conform informațiilor apărute în acest caz, medicii din România i-au dat un verdict crunt: paralizie.

Citește și: Imagini care îți topesc inima! Ce a făcut Karmen în culisele de la Vocea României în timp ce sora ei, Adriana Simionescu, era pe scenă și cânta

Soțul lui Karmen, apel îngrijorător după un accident de motocicletă cumplit

Bogdan Clăpescu a cerut public ajutorul apropiaților, dar și al fanilor în urmă cu câteva ore. El i-a rugat să facă donații pentru Ștefan, un bărbat de 36 de ani, care a făcut accident în timp ce era pe motocicletă. Pe imaginea cu tânărul care a rămas paralizat au fost trecute și două conturi în care oamenii cu suflet mare pot să depună bani.

“Ștefan are 36 de ani, în urmă cu o lună a suferit un accident de motocicletă din care a rezultat paralizie… A fost operat, dar, din nefericire, la noi în țară nu are nici măcar 1% șanse de recuperare. Trebuie să ajungă în Austria pentru a se putea recupera, răspunsul de la clinica din Austria a fost unul pozitiv.

Dar, din păcate, nu are banii necesari pentru a ajunge în Austria. Orice sumă îi este binevenită, și un leu dacă donați este bine. Vă rog din suflet să îl ajutați (…)” este mesajul apărut pe poza urcată pe Instagram Stories de Bogdan Clăpescu.

Citește și...