Soţul Mariei Constantin, în război cu vecinii de la bloc! Marcel Toader e mega-scandalizat: „M-au pus să sparg ţevile şi apoi…”

Publicat: 12/05/2017 | 00:00

Soţul Mariei Constantin pare să fi reluat o dispută mai veche, pe care a început-o încă de acum patru ani, cu vecinii din blocul în care locuieşte, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile uluitoare ale războiului. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Marcel Toader avea, în 2013, datorii destul de mari către Asociaţia de proprietari Bloc Brezoianu numărul 10, suma pe care o avea de scos din buzunar totalizând 5.800 de lei. Soţul Mariei Constantin se află în continuare în plin război cu vecinii săi, dar şi în plin proces. Asta pentru că totul a ajuns în instanţă, la Judecătoria Sectorului 5. În clipa de faţă, asociaţia de proprietari a deschis un proces pe numele lui Toader şi a fost începută executarea silită (citeşte AICI mai multe despre acest subiect).

În ceea ce priveşte datoriile de la întreţinere, Marcel Toader ne-a dat toate detaliile. „Ne judecăm, trebuia să o facem până la urmă, pentru că ei aveau să îmi dea nişte bani, eu lor şi tot aşa. Am câştigat în primă fază, procesul încă este pe rol, iar acum voi merge din nou în sala de judecată pentru că am făcut apel. Am de plătit în jur de 15.000 de lei acum“, a declarat Marcel Toader, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Totodată, fostul sportiv ne-a mai povestit că o parte dintre cheltuielile la întreţinere există în momentul de faţă chiar din cauza asociaţiei de proprietari. „M-au pus să sparg ţevile şi apoi nu mai vor să recunoască. Asta s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, acum nu mai recunosc, am avut toată baia spartă pe atunci, pentru că m-au pus să sparg chiar ţevile care erau legate de coloana centrală a blocului. Deci a fost din cauza lor“, a mai spus Marcel Toader.

Marcel Toader şi cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin au decis să facă pasul cel mare şi să meargă în faţa altarului în 26 septembrie 2015. În urmă cu un an, cei doi au participat la show-ul „Ferma Vedetelor“, difuzat de către ProTV. (VEZI AICI: DE CE ERA MARIA NEAGRĂ DE SUPĂRARE CHIAR ÎNAINTE DE FINALĂ)

Citește și...