”Spaima Moldovei” are inimă de adolescent. Durul Costeluş Corduneanu şi-a ”rupt gâtul” după o mămică de 40+

Publicat: 29/03/2017 | 00:00

Considerat liderul unui dintre cele mai puternice clanuri din zona Moldovei, Costel Corduneanu pare, pe stradă, un băiat de oraş la fel ca oricare alţii, dacă nu ar fi notorietatea care îl ajunge din urmă. ”Seniorul”-raportat la vârstă- al Cordunenilor a organizat o ”şedinţă” cu băieţii, în stradă, dar ochii i-au fugit imediat după o ”căprioară”!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Din Moldova, unde este stabilit ”cu sufletul”, Costel Corduneanu a ajuns în Capitală, cel mai probabil pentru a-şi rezolva nişte afaceri, şi s-a oprit în zona Floreasca, la o întâlnire cu tovarăşii săi. Costel şi amicii au stat minute bune pe trotuar, discutând de-ale lor, şi au fost fotografiaţi de CANCAN.ro, site-un numărul unu din România.

”Şedinţa” a fost întreruptă de un moment care demonstrează faptul că ”durul” Costeluş are suflet de adolescent. La un moment dat, prin dreptul băieţilor a trecut o doamnă bine, o blondă care părea trecută de 40 de ani, dar care arăta impecabil. Nu a contat faptul că aceasta era de mână cu un băieţel, dar şi cu bunicul (cel mai probabil), căci Costeluş Corduneanu şi-a făcut pe placul inimii şi s-a uitat îndelung la posteriorul doamnei, aproape sucindu-şi gâtul, după cum se poate lesne observa în imaginile CANCAN.ro. De abia după ce ”ispita” blondă a dispărut din raza sa vizuală, Costel Corduneanu şi-a văzut mai departe de discuţia cu băieţii, iar apoi s-a suit în maşină, un SUV de lux, şi a plecat să-şi rezolve problemele!

Costel şi-a sucit gâtul după o doamnă blondă, cu copil
Costel şi-a sucit gâtul după o doamnă blondă, cu copil

Fost sportiv de performanţă, Costel Corduneanu a ajuns pentru prima dată cunoscut opiniei publice din România prin participarea la două olimpiade. Lui Costeluş Corduneanu nu-i place să se expună, şi a avut deseori divergenţe cu fratele său, Adrian Corduneanu, pe seama apariţiilor sale publice. Înainte de a pune pe picioare cel mai cunoscut clan din zona Moldovei, susţin procurorii, liderul clanului Corduneanu a practicat luptele libere, fiind angajat cu grad de subofiţer în cadrul cluburilor Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov. S-a retras în 2002, cu un palmares destul de bogat. Anul trecut, a fost condamnat la închisoare, scriam AICI, dar pedeapsa nu este definitivă. „Pentru ăştia care m-aţi considerat şi mă consideraţi «interlop». Am fost sportiv şi am reprezentat ţara, asta nu ştiti să daţi la ziare, pe net, la tv“, spunea Costel Corduneanu, printr-o postare de pe Facebook. Cariera în sport a lui Costel Corduneanu a fost una fructuoasă, el fiind unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iaşi, fiind campion mondial la cadeţi, vicecampion european şi participant din partea României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona, în 1992, unde a obţinut locul IX şi la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul XIV. La cele două olimpiade, Corduneanu i-a cunoscut şi s-a împrietenit cu mari sportivi ai României, cum ar fi Leonard Doroftei şi Laura Badea. Cu Doroftei, Corduneanu păstrează şi în prezent legătura.  

Citește și...