Speak, mărturisiri uimitoare despre fostele iubite: „Am plâns de mai multe ori în braţele unei femei. Nu mai cred în…”

Publicat: 12/10/2017 | 12:13

Speak, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, unde vorbeşte deschis despre fostele lui relaţii şi despre cât este de sensibil.

Dincolo de aparenţe, Speak este un bărbat sensibil, care nu se sfieşte să recunoască în public că plânge ori de câte ori ceva îl emoţionează. Artistul susţine că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puţin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic ruşinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng şi la filme. Plâng. Nu ştiu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Şi am plâns de mai multe ori în braţele unei femei. Sunt foarte sincer”, susţine Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relaţie se surpă este inutil să faci sacrificii şi compromisuri pentru a o salva.

”Odată ce s-a rupt o relaţie este foarte greu s-o repari. Şi înainte de ultima relaţie, am mai avut relaţii de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat şi tot aşa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărţirea de fosta iubită şi care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

 

Citește și...