Speak se însoară cu ”Libelula” lui! ”Voi urma și eu legea firească a lucrurilor”

Publicat: 24/10/2018 | 09:34

Cântărețul se declară un om împlinit, din toate punctele de vedere, însă, cu toate astea, spune că vrea să respecte ”legea firească a lucrurilor” și să se căsătorească. Ba chiar să facă și doi copii. 

În urmă cu un an, Speak și-a luat inima în dinți și a confirmat relația cu ”Libelula” lui, pe numele real Ștefania. Relația celor doi a evoluat foarte mult în ultimul timp, și chiar au ajuns să colaboreze profesional împreună.

Iată că acum Speak vrea sa ducă relația la un alt nivel.  „Oricât de realizat ești, întotdeauna mai ai nevoie de câte ceva sau mai vrei și altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casă, mașină, nu mor de foame. Am iubită, familie sănătoasă. Voi urma și eu legea firească a lucrurilor. La un moment dat se va întâmpla și mă voi căsători. Îmi doresc doi copii”.

Speak e ”dușmanul” somnului

În timpul liber, chiar dacă e trecut de miezul nopții, dacă s-ar putea, Speak ar face orice altceva în loc să doarmă. Artistul se declară dușmanul somnului! Pentru că, spune el, ca și mâncarea, înseamnă pierdere de timp.

Nu-mi place să dorm mult, e o pierdere de timp. Somnul și mâncatul le fac cumva de nevoie. Trebuie să le facem, pentru că altfel murim’, a declarat artistul pentru Libertatea. Acesta a adăugat că se odihnește doar șase ore, suficiente, spune el, pentru a avea energie toată ziua: Nu dorm mult. Mă culc pe la 2, mă trezesc la 8. E ok să dormi șase ore. Mie îmi ajung!”, a declarat artistul pentru Libertatea.