Speak va deveni TATIC? Adelina Pestritu a facut anuntul in urma cu putin timp! „Un BEBE…”

Publicat: 16/12/2014 | 20:21
Speak va deveni TATIC? Adelina Pestritu a facut anuntul in urma cu putin timp! „Un BEBE…”

In prag de sarbatori, Adelina Pestritu a dezvaluit care este marea ei dorinta. Vedeta a declarat de nenumarate ori ca vrea sa devina mama si spera ca la anul acest vis sa i se implineasca.

Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care Speak apare ţinând în braţe un nou-născut, însoţită de mesajul: „Scrisoare catre Moşu'”.

Adelina pestritu

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu vrea să-i dăruiască un copil lui Speak cat mai repede , acesta fiind cadoul pe care şi-l doreşte de Crăciun. „Sa va ajute Dumnezeu. sa va dea o buburuza frumoasa”, „Ce moment emotionant”, „Un bebe”, „sa fie cu noroc”, le-au urat fanii pe Facebook.

Craciun special alaturi de familie

Pentru ca cei doi se iubesc mai mult ca niciodata, nici casatoria nu pare a fi prea departe. Asa se face ca Speak i-a pregatit o surpriza chiar de sarbatori. “Am auzit ca artistul ar vrea sa o ceeara de sotie pe fata cu aceasta ocazie, insa nu vorbeste cu nimeni despre acest subiect. Ei oricum se comporta ca o adevarata familie, deci lucrurile decurg cat se poate de normal, chiar daca nu au nici macar un an de cand sunt impreuna”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

L.L

Citește și...