Spectatol şi încrâncenare maximă la ”Exatlon”! Mariana a răbufnit: “Feriţi-vă de mine! Vine…”

Publicat: 28/01/2018 | 21:20

La “Exatlon”, concurenţii au fost nevoiţi să se lupte din nou, premiul de data aceasta fiind casa. Acest lucru i-a mobilizat teribil, iar cea mai aprinsă, din toate punctele de vedere, a fost Mariana.

 

”Nu se poate, trebuie să le scoatem arfele din cap. Nu mă interesează cine e accidentată, cine nu, lupt şi pentru Diana şi pentru tine, pentru oricine. Să se trezească şi ele. Azi am draci. Ele au noroc cu Giani, care are tupeu şi luptă. Trebuie să ne mobilizăm să câştigăm, nu se mai poate aşa. Trebuie să ne mobilizăm să câştigăm, nu se mai poate aşa”, a spus Mariana înainte de a se da startul probei.

Concurenţii din echipa adversă sunt de părere că aceştia vor doar să pară uniţi. ”Ne-am obişnuit cu tot confortul din casă, nu ştiu dacă pe Războinici îi motivează dorinţa de a se întoarce în casă”, a spus Giani Kiriţă.

”E un trend să pară uniţi, fiecare joacă rolul lui ”, a spus şi Cătălin Cazacu. 

”Pentru că vom juca pentru casă, sută la sută voi intra. Miza mare mă ajută întotdeauna să trec peste durere. Sunt obişnuit să trec peste orice impediment”, a spus Ionuţ Oncescu.

Citește și...