După teribilul accident la ski din urmă cu trei ani, MICHAEL SCHUMACHER a mai primit o veste proastă! A pierdut doi dintre sponsori

Publicat: 15/01/2017 | 15:25

Veştile proaste par să se ţină lanţ pentru Michael Schumacher, care în urmă cu trei ani de zile a suferit un grav accident când se afla la ski într-o staţiune din Alpii Francezi.

Recent s-a aflat că doi dintre sponosorii legendei de Formula 1 au renunţat să îl mai sprijine pe acesta şi au ales să se retragă. În plus, familia încă nu a comentat momentul, preferând să rămână rezervaţi în legătură cu toate acestea. De asemenea, chit că publicul încă a arătat un real interes pentru starea de sănătate a lui Michael Schumacher, apropiaţii pilotului de curse nu au dorit să mai facă alte declaraţii.

Potrivit revistei Business Standard, sponsorii care au ales să nu îşi mai asocieze numele cu cel al lui Michael Schumacher sunt Audemars Piguet, o marcă de ceasuri de lux, dar şi firma germană Hormann, care şi-au încheiat relaţiile profesionale cu pilotul. Din câte se pare, decizia a venit ca rezultat al absenţei de trei ani din viaţa pulbică a pilotului de Formula 1. În plus, Audemars Piguet deja şi-ar fi retras de pe piaţă o serie de ceasuri care îi erau dedicate lui Schumacher.

Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască.

Citește și...