GIGI BECALI s-a retras la mănăstire alături de LUŢU! Iată cum a apărut finanţatorul Stelei

Publicat: 25/07/2016 | 16:48

Gigi Becali pare să fi decis să ia o pauză, în ultima perioadă, iar după ce CANCAN.ro l-a întâlnit de câteva ori la malul mării, acolo unde acesta a decis să se mute, de această dată finanţatorul Stelei pare să se fi retras în altă zonă din România.

Aşadar, Gigi Becali a decis să viziteze câteva mănăstiri din nordul României, însă nu a făcut asta de unul singur, ci alături de ajutorul său de nădejde, Ionuţ Luţu, fostul fotbalist de la Steaua şi Universitatea Craiova. Mai mult, imaginile cu cei doi în vizită la câteva mănăstiri din zona Bucovinei au fost făcute publice de către o senatoare din Suceava, din câte se pare prietenă de suflet cu finanţatorul Stelei, după cum a scris şi ea pe Facebook.

În imagini, Gigi Becali apare în vizită la mănăstirile Putna, Suceviţa şi Bogdana, iar alături îi stau atât senatoarea Steliana Miron, care a publicat imaginile pe contul său de Facebook, cât şi omul de nădejde a latifundiarului, Ionuţ Luţu.

„Pelerinaj la mănăstirile din Bucovina! Alături de prietenul de suflet Gigi Becali!“, a fost mesajul care a însoţit imaginile senatoarei pe reţeaua socială.