IONEL GANEA, atac dur la adresa ANAMARIEI PRODAN:,,Are o relaţie intimă cu DAN ALEXA’’

Publicat: 13/01/2017 | 13:15
IONEL GANEA, atac dur la adresa ANAMARIEI PRODAN:,,Are o relaţie intimă cu DAN ALEXA’’

Ionel Ganea a atacat-o dur pe Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o că a distrus multe cluburi. Fostul atacant s-a ferit însă să propunţe numele impresarei şi a spus că are o relaţie mai specială cu Dan Alexa.

„Impresarul (n.r. – Anamaria Prodan) a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa) Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, a declarat, pentru sport.ro, Ionel Ganea.

Fostul fotbalist a l-a vizat şi pe Laurenţiu Reghecampf, depre care a zis: „Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu impresarul anului 2016, s-au făcut transferuri proaste la echipă”.

Pe data de 14 iunie 2008, Anamaria s-a căsătorit în Las Vegas cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, care în prezent este antrenor de fotbal. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurenţiu Junior (în Germania). Împreună cu Laurenţiu mai creşte un copil, Luca, băiatul din prima casatorie a lui Laurenţiu, născut în 2001.

Citește și...