Vă mai amintiţi de FLOAREA LEONIDA, gimnasta care a dat bârna pe bordelurile din Europa? Şi-a făcut un iubit şi…

Publicat: 21/10/2016 | 17:51

Floarea Leonida, cea despre care CANCAN. ro a dezvăluit în exclusivitate în urmă cu patru ani că îşi vinde trupul pentru bani, s-a cuminţit. S-a întors în România, şi-a făcut un iubit care are mare grijă de ea şi cu care a fost recent la munte. Nu este pentru prima dată când fosta gimnastă revine în ţară, însă de această dată este ceva serios, motiv pentru a renunţat la meseria care a făcut-o mai celebră chiar şi decât gimnastica.

Asta deoarece fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică, ajungea, în 2012 de pe podium direct în bordelurile din Germania. În ultima perioadă ea pare să încerce să uite de viaţa de noapte, pentru care toată lumea  a criticat-o, iar recent s-a şi întors în ţară.

Apropiaţii ei spun că şi-a  făcut un iubit stabil, care o răsfaţă, nu îi refuză niciun moft, dar şi că s-a  „pensionat“ de la cea mai veche meserie din lume. Fosta gimnastă i-a spus bărbatului că a dat uitării trecutul, că îl iubeşte mult şi că vrea să fie fericită.  De asemenea, aceiaşi apropiaţi spun că în vara care a trecut ei s-ar fi răsfăţat la mare, iar nu demult au fost plecaţi în vacanţă la munte.

Floarea Leonid,  fosta componentă a lotului olimpic de gimnastică
Floarea Leonid, fosta componentă a lotului olimpic de gimnastică

La cei 29 de ani ai săi, fosta gimnastă Floarea Leonida a lăsat pe toată lumea în stare de şoc, în urmă cu câţiva ani, atunci când a plecat din România pentru a se prostitua în Germania. Mai mult, după ce s-a aflat acest lucru, Floarea a decis să îşi ascundă faţa din multe fotografii care apăreau pe site-urile cu conţinut pentru adulţi din străinătate, pentru a nu fi recunoscută. În urmă cu doi ani activa sub numele de Paris Rouge şi presta cea mai veche meserie din lume în Graz, Austria, după ce plecase din Germania pentru a lăsa în urmă scandalul în care a fost implicată. În momentul în care CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate cu ce se ocupa Floarea leonida, părinţii ei nu aveau habar şi au aflat din presă.

Citește și...