Star american, spitalizat în stare critică. Nu şi-a mai adus aminte versurile unei melodii la un concert!

Publicat: 19/11/2017 | 13:29

Actorul şi cântăreţul David Cassidy, în vârstă de 67 de ani, a fost spitalizat şi se află în stare critică, cu disfuncţie de organe, relatează sâmbătă presa americană preluată de DPA.

Cassidy, cunoscut pentru rolul său în serialul de televiziune din anii ’70 „The Partridge Family”, este internat la spitalul Fort Lauderdale, din Florida, potrivit informaţiilor pe care agentului său Jo-Ann Geffen le-a oferit CNN.

Este conştient, iar familia şi prietenii sunt alături de el, nu există un risc iminent, aşteptăm să vedem cu evoluează„, a mai spus Jo-Ann Geffen.

Actorul a dezvăluit, în februarie, pentru revista People, că suferă de demenţă, afecţiune pe care au avut-o ambii părinţi şi, ca atare, a decis să nu mai plece în turnee pentru a se concentra asupra sănătăţii: „Vreau să mă concentrez asupra a ceea ce sunt, cine sunt şi să trăiesc fără nicio altă diversiune”, a spus acesta. „Vreau să iubesc. Vreau să mă bucur de viaţă„.

Vestea despre diagnosticul de demenţă a venit la scurt timp după ce Cassidy nu a reuşit să-şi amintească versurile unei melodii la un concert din California.

În ultimii ani, Cassidy a avut o viaţă personală agitată, a divorţat de cea de-a treia soţie în 2014, a trecut prin dificultăţi financiare şi a fost acuzat de trei ori că a condus în stare de ebrietate în perioada 2010 şi 2014.

Citește și...