Ștefan Florescu a fost la un pas să câștige Românii au talent în 2011! Cum a fost filmat pe străzile din Taiwan

Publicat: 07/11/2019 | 13:23

Ştefan Florescu a participat la ”Românii au talent”, în urmă cu câţiva ani, dar – deși își dorea foarte mult să dea ”lovitura” – nu a reușit să câștige premiul cel mare. Totuși, tânărul i-a impresionat pe juraţi prin jongleriile pe care le făcea cu mingea, iar această pasiune a sa l-a transformat într-o adevărată celebritate a străzii.

De curând, Ștefan Florescu a fost filmat pe o stradă din… Taiwan. Anii au trecut, însă este același personaj cu priză la public, debordând de sinceritate și plin de energie pozitivă. La un moment dat,  vloggerul de travel Backpackyourlife a fost chemat de un trecător pentru a vedea un ”băiat din România” și – spre surpriza lui – l-a descoperit chiar pe fostul concurent de la ”Românii au talent”.

Ștefan Florescu rămâne același jongleur redutabil, primind ropote de aplauze de fiecare dată când face show. Spune că stă pe stradă pentru tocmai a face ”spectacole cu mingea”. Este de 3 luni în Taiwan, i se pare ”super frumos”, iar jongleriile sale sunt apreciate la justa valoare. Mai mult, fostul concurent de la ”Românii au talent” va face senzație… la invitația UEFA.

”O să am spectacol la tragerea la sorți pentru EURO 2020”, spune Stefan Florescu, iar o astfel de invitație nu poate decât să îl onoreze.

Citește și...