Ștefan Manolache, reacție bulversantă după despărțirea de Andreea Antonescu: „Cei care te urăsc..”

Autor: Daria Popa
Publicat: 07/02/2020 | 10:46
Ștefan Manolache, reacție bulversantă după despărțirea de Andreea Antonescu: „Cei care te urăsc..”

Momentul în care s-au cuplat a fost cel de maxim interes în presă. Ea – mai în vârstă și cu mai multă experiență de viață, dar și cu un copil de crescut, iar el – mai tinerel și mai aventurier! Dacă nu v-ați prins încă despre cine este vorba, vă spunem noi: Andreea Antonescu și Ștefan Manolache!

S-au iubit cu mare patos și au făcut o adevărată surpriză tuturor, atunci când și-au asumat relația. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers între ei așa cum se așteptau, așa că nu e de mirare că și-au spus adio, după numai câteva luni de relație. Acum, Ștefan Manolache a postat un mesaj controversat pe contul său de Instagram, în care vorbește despre libertate.

„Cei care te urăsc, îți invidiază libertatea” a scris Ștefan Manolache, în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Dragoste cu împăcări și despărțiri

Andreea Antonescu a șocat pe toată lumea, în momentul în care și-a asumat relația cu Ștefan Manolache. Cei doi s-au iubit mult, dar, cu toate acestea, după numai 3 luni de relație și-au spus adio. Nu a durat mult și s-au și împăcat, iar de această dată, lucrurile păreau bătute în cuie. Dar, numai ceea ce este făcut să țină, ține, așa că Andreea Antonescu și Ștefan Manolache și-au spus din nou „adio”.

Ștefan Manolache a fost de multe ori pus la zid, după ce s-a aflat că are o relație cu Andreea Antonescu. Gurile rele s-au grăbit să-l acuze că s-a cuplat cu artistă pentru bani, iar despre Andreea s-a spus că i-ar fi lipsit un puști care să o facă să se simtă femeie, însă postările pe care aceasta le punea pe Instagram demonstrau contrariul. pe lângă faptul că cei doi păreau suflete pereche, Ștefan Manolache era extrem de apropiat și de fiica Andreei Antonescu, cu care se comporta exemplar.