Stefan Stan, zapacit de Andreea Mantea! A intrat imbracat in apa dupa ea, a pipait-o si s-a holbat in sanii ei

Publicat: 26/07/2012 | 00:00
Castigatorul concursului "Vocea Romaniei", Stefan Stan, a avut placerea de a petrece o dupa-amiaza la mare alaturi de frumoasa Andreea Mantea.

Cei doi au profitat din plin de vremea de afara si s-au cunoscut mai bine, discutand relaxati pe plaja. Apoi s-au jucat in valurile marii sub privirile turistilor si au fost foarte familiari unul cu celalalt – atat de familiari incat Stefan Stan a purtat-o in bratele sale pe Andreea in timp ce se aflau in apa si chiar a intrat imbracat.

Castigatorul trofeului „Vocea Romaniei” s-a harjonit cu Andreea si a atins-o pe tot parcursul acestui moment tandru, iar la final a facut o fotografie alaturi de ea si de alte doua admiratoare. Se pare ca frumusetea prezentatoarei emisiunii CANCAN TV de la Kanal D l-a cam zapacit pe Stefan Stan, mai ales ca aceasta are un trup ca de sirena, iar privirile lui probabil s-au oprit si asupra sanilor ei.

VIDEO Liviu Varciu, dialog incredibil la CANCAN TV cu Pepe: „Viitoarea mea sotie e acolo pe langa tine? Mantea e prin zona?” Vezi ce i-a raspuns Andreea Mantea

VEZI ce vedeta TV a ajuns sa vanda zarzavat in piata! S-a costumat corespunzator si a trecut la treaba!

Sani de vis, coapse de senzatie! O vezi seara de seara la televizor dar nu-ti imaginai ca e chiar atat de sexy! Vezi cine e cea care i-a zapacit pe barbati la piscina

Citește și...