Stelistul infidel e hotărât să redevină burlac. A băgat divorţ şi… îi cere soţiei numele înapoi!

Publicat: 04/03/2017 | 00:00

Relaţia dintre Gabi Enache şi soţia lui Mădălina nu pare să mai aibă vreo şansă. După ce a plecat a părăsit-o ca să se mute cu amanta Lena, stelistul este hotărât să divorţeze de femeia care i-a dăruit-o fetiţă şi mai mult decât atât, vrea să-i ia şi numele.

Conform spuselor Mădălinei, prima înfăţişare a procesului va fi pe 16 martie, iar în ceea ce priveşte numele fotbalistului, soţia stelistului ne-a spus că nu are nevoie de numele lui, că oricum nu o ajută la nimic. ,,Nu am nevoie de numele lui, oricum nu mă ajută la nimic. Singurul lucru care mă deranjează este că eu şi fetiţa mea nu o să avem acelaşi nume. M-aş bucura să o viziteze şi să se ocupe mai mult de fiica noastră, pentru că îmi este destul de greu acum, o dată la două săptămâni vine mama şi mă mai ajută’’, ne-a declarat în exclusivitate Mădălina Enache.

Bărbatul şi Lena nu se mai ascund, semn că este decis să se rupă de trecut, după ce Cancan.ro, l-a filmat pe Enache în tandreţuri, la mall, cu amanta lui. Noua iubită a lui Enache nu s-a ferit nicio secundă să-l mângâie ”generos” şi chiar să-l sărute pe fotbalist, iar el n-a schiţat niciun gest de împotrivire. Practic, aceasta a fost prima lor apariţie în public, un soi de ”botez” al relaţiei! 🙂 (CITEŞTE AICI reacţia lui Gigi Becali despre acest scandal)

Şi Lena e fericită alături de el, dovadă că şi-a lăsat şi ea în urmă fetiţa pe care o are cu un handbalist din Reşiţa, aşa cum scriam AICI, sperând să-şi creeze o nouă familie alături de fotbalist. Fotbalistul, la rândul lui îi acordă tot timpul  lui liber, ba chiar a devenit un bărbat deosebit de fidel….amantei, pe care nu o scapă deloc din ochi.

În urmă cu câteva săptămâni Gabi Enache a fost filmat în public alături de amantă, iar acesta a fost momentul când a dat cărţile pe faţă şi a tranşat situaţia cu soţia lui. Şi-a luat lucrurile de acasă şi a făcut deja împărţeala, ”partajul” realizându-se practic înainte de pronunţarea divorţului, introdus şi el recent de soţia stelistului.

Citește și...