Acasă » Exclusiv » Stenogramele îl contrazic pe Tzancă: ”Mi-a dat 1.000 € înapoi și 20 de milioane!” Manelistul e foc și pară pe CANCAN.RO, după scandalul cu clanul Caranilor, dar… AVEM DOVADA!

Stenogramele îl contrazic pe Tzancă: ”Mi-a dat 1.000 € înapoi și 20 de milioane!” Manelistul e foc și pară pe CANCAN.RO, după scandalul cu clanul Caranilor, dar… AVEM DOVADA!

De: Andrei Iovan 29/11/2023 | 20:16

Clanul Caran a fost puternic zdruncinat de procurori, după ce acuzații grave s-au înlănțuit la adresa fraților Aurel, Emil și Costel, considerați capi ai lumii interlope. 84 de percheziții au fost făcute deja, în Capitală, dar și în alte orașe din țară, iar vizați au fost nu doar liderii clanului, ci și locotenenții acestora. CANCAN.RO a redat informații valoroase din dosarul stufos, care conține înregistrări ale discuțiilor dintre cei ridicați de procurorii DIICOT! Conversațiile conțin și pasaje în care apare numele lui Tzancă Uraganu! Manelistul a fost ”amendat” la un chef de ”Guriță”, călăul Caranilor, dar acum încearcă să mușamalizeze scandalul.

Cântărețul neagă cele întâmplate și roagă publicația CANCAN.RO, prin intermediul unui video realizat pe TikTok, să se oprească din propagarea acestei știri. Dovezile anchetatorilor sunt însă de netăgăduit. CANCAN.RO nu a susținut vreodată că între Andrei Velcu și liderii Caranilor, respectiv Aurel, Emil și Costel, ar fi existat conflicte. Manelistul a avut contacte litigioase doar cu “locotenentul” temuților frați, pe numele său Adrian Toma, zis “Adiță Guriță”!

( NU RATA: TZANCĂ URAGANU, AMENDAT LA UN CHEF DE ”GURIȚĂ”, TEMUTUL CĂLĂU AL CARANILOR! BODYGUARZII MANELISTULUI, BOX ȘI ȘPAC, N-AU AVUT LOC SĂ INTERVINĂ )

Tzancă Uraganu susține că nu ar fi avut vreodată probleme cu vreunul dintre membrii clanului Caran

Tzancă Uraganu susține că nu ar fi întâmpinat vreodată probleme cu cei din clanul Caran

Andrei Velcu a afirmat următoarele, pe contul său social:  “Vreau să vorbesc și eu două vorbe în legătura cu știrea asta care tot apare întruna, de câteva zile și mai ales despre CANCAN. Pentru că eu consider că pe cei de la CANCAN v-am respectat și nu-i frumos să aduceți o discuție d-asta care este foarte foarte falsă, nu este nimic adevărat din tot ce ați scris în legătură cu mine și familia Caran. Oamenii ăștia m-au respectat absolut peste tot pe unde am fost și mi-au dat și bani și nici nu mi-au cerut banii înapoi niciodată, nici măcar banii lor.

Niciodată nu am avut nici ea mai mică discuție, nici cea mai mică problemă, oamenii sunt foarte foarte respectuoși. Am plecat bine de fiecare dată de la ei și am mers de drag și am fost și invitat la ei în familie, am stat la masă ca un invitat, nu neapărat ca un lăutar. Am fost și ca lăutar și ca invitat, pentru că este o legătură de familie. Eu dacă fac ceva în familia mea, ei sunt invitații mei din toată inimă. Pentru că sunt niște oameni care au un respect foarte foarte frumos vizavi de toată lumea, așa cum știu eu. Și nu e frumos să aduceți acuzații d-astea, că m-au șantajat, că mi-au luat banii.

Mie nu-mi ia banii niciodată nimeni, în toată lumea asta. Știți că nu sunt omul să tac, niciodată când e vorba de mine sau de familia mea. Niciodată în viața asta n-am tăcut și n-am lăsat o treabă nerezolvată. Vorbesc de alți oameni, dar vizavi de familia Caran, oamenii ăștia pentru mine sunt ca o familie, din toate punctele de vedere. Chiar îi respect, chiar țin la ei sufletește și sunt lângă ei din toate punctele de vedere, cum și ei la fel sunt pentru mine. Nu mai vorbiți aiureli, că oamenii ăștia n-au nicio legătură cu discuții pe care le-am mai avut eu în trecut sau ce a mai apărut pe aici, pe aceste live-uri.

Deci vă rog frumos să încetați cu acest subiect pe care îl tot scrieți, voi, cei de la CANCAN, că de la voi preiau și alte televiziuni și așa mai departe. Încetați cu subiectul ăsta, să scrieți că am avut eu probleme cu familia Caran. Eu le doresc sănătate, multă fericire și să dea Dumnezeu să scape cât mai repede de problema asta. Pentru că, din punctul meu de vedere, sunt niște oameni care sunt jos pălăria, mai departe nu știu nimic altceva. Spun exact ceea ce simt și exact adevărul. Eu nu sunt un om care să mintă. Dacă aș fi avut probleme cu cineva, la mine se știa că eu nu tac niciodată și nu las lucrurile nerezolvate.

Încă o dată vă rog frumos să încetați cu subiectul acesta, cei de la CANCAN și cei de la presă și de la alte televiziuni care ați mai postat că am eu probleme cu familia Caran. Astea sunt niște știri total false. O să postez eu niște video-uri pe care le am prin telefon, să vedeți și voi, pe la petreceri, cum mă respectă oamenii ăștia și cum sunt eu la ei la petreceri și în familia lor. Deci vă rog mult de tot, încetați, familia Caran sunt prietenii mei de familie, ca să ne înțelegem!”

( CITEȘTE ȘI: ”VĂ BAG PE TOȚI LA PUȘCĂRIE!” GINERELE MILIARDARULUI IOAN NICULAE, ȘANTAJAT DE MEMBRII CLANULUI CARAN + I-AU LUAT UN BENTLEY ȘI UN FERRAR)

Aurel și Costel Caran, liderii clanului Caran, au fost ridicați de procurorii DIICOT

Manelistul este contrazis de stenogramele DIICOT, ce surprind dialogul incriminator dintre „Guriță” și Grasu’

În referatul întocmit de DIICOT referitor la propunerea de arestare a membrilor clanului Caran, există informații concrete despre dialogul purtat de Adrian Toma, zis Guriță, și Marius Barbu, zis Grasu. Guriță mai precizează că Andrei Velcu aka Tzanca Uraganu ar fi fost de acord să-i restituie o sumă din bani, după ce a avut un dialog mai aprins cu acesta. Pe parcursul convorbirii dintre cei doi, Adrian Toma vorbește despre conflictul iscat în timpul evenimentului la care a cântat Tzancă Uraganu. Tot scandalul ar fi pornit după ce Cristian Stanciu, unul dintre apropiații lui Nuțu Cămătaru, i-a luat partea lui Tzancă. Stanciu i-a cerut răspicat lui Guriță să renunțe și să nu-i mai ceară banii înapoi manelistului.

„GRASU: Cum a zis ăia… să ducea la fra-su’, vorbea fra-su’, era altceva!

TOMA ADRIAN: Daa… du-te bă și vorbește cu prietenu’ tău, uite ce face, da vii tu să-i spui tu, să spui tu… Tzancă zice da-te băi vere d’aicea, las’ că vorbesc io cu Adrian, nu te băga tu… Nu mă nu, nu vreau io să dai nimica la nimeni… Păi ce mă… că nu vrei tu să-mi dea, care-i focu’ tău?

GRASU: Da poate nu-i ceri bani, avem ceva de vorbit…

TOMA ADRIAN: Da…

GRASU: Inaudibil… Da i-a zis și Tzancă da du-te băi vere d’aicea… adică…

TOMA ADRIAN: Da

GRASU: Vorbim…

TOMA ADRIAN: Da și ce voiai să-i fac? Să-mi bag p*a în morții lui… Păi el dă ce n-a ținut cont dă mine mă? Că sunt prietenu’ tău, cum am ținut io și l-am evitat o grămadă… El îmi spune mie că să bate cu mine pentru Tzancă! I-am zis io: bă ce faci bă pân’ la urmă? Văd că tu te cerți cu mine pentru Tzancă… Bă tu vrei să te bați cu mine pentru Tzancă tu? Da domne mă bat cu tine când vrei tu…” 

( VEZI ȘI: ALEX BODI PLĂTEȘTE TAXĂ DE ”ȘMECHERIE” CA SĂ POATĂ UMBLA LINIȘTIT PRIN BUCUREȘTI! CE CLAN DE INTERLOPI ÎNCASEAZĂ 100.000 DE EURO PE AN, DE LA CUNOSCUTUL BĂIAT DE ORAȘ )

Tzancă Uraganu a avut probleme cu clanul Caranilor / Sursă foto: CANCAN.RO
Tzancă Uraganu a fost „taxat” de către Toma Adrian, „locotenentul” clanului Caranilor

Bodyguarzii lui Tzancă Uraganu, Box și Șpac, nu au sărit în apărarea protejatului lor

În pofida spuselor lui Tzancă Uraganu, conform cărora acesta nu ar lăsa niciodată situațiile nerezolvate, iată că nici bodyguarzii acestuia nu s-au băgat să îl menajeze pe manelist. Sau cel puțin asta reiese din discursul lui Toma Adrian.

„TOMA ADRIAN: Da mă… eram la geam așa vorbeam cu Tzancă cum iești tu aicea… era Tzancă în dreapta și io la geam cu el că a lăsat țiganu’ geamu’ jos să vorbească cu mine și zic: băi vere pentru  3 minute dă și mie jumate dân bani înapoi mă… da mă frate… a dat jumate că e bine cum îți zic io… așa e să moară familia mea ai dreptate și nu bă nu dai la nimeni nimica mă și Tzancă zice lasă frate nu te băga tu vezi de treaba ta, cum ar veni are dreptate țiganu’, mi-a dat 2000 și ceva dă euro, ai înțeles? Și mi-a dat 1000 dă euro înapoi și 20 dă milioane, ai înțeles? … Păi te bagi tu?

GRASU: Cu ce mașină venise Tzancă? Cu Roll Royceu’?

TOMA ADRIAN: Inaudibil… ML… inaudibil… Da era Box, era Șpac, ăia nici nu s-a băgat să-mi zică nici dă-te  mai încolo, care ăia putea să comenteze că iera bodygarzii lui nu? Mă frate ce faci cutare? Nimic, nici dă-te mai încolo, nimic n-a zis românii că Tzancă râdea cu mine, vorbea cu mine… Hai bine frate dacă tu zici, să moară familia mea dacă n-ai dreptate și tu zice Tzancă, ia colo hai, el nu… și să mă împingă așa, băga mâna în mine așa mă și tot n-am vrut să dau în iel…”

Toma Adrian: „Mi-a dat 1000 de euro înapoi și 20 de milioane!”

În același raport întocmit de angajații DIICOT apare o altă conversație purtată de Adrian Toma cu un cunoscut. Și aici, Guriță relatează episodul conflictului avut cu finul lui Nuțu Cămătaru, Cristian Stanciu.

„TOMA ADRIAN: Am ieșit afară, întreabă-l și pe ȚANCĂ! Sună-l pe ȚANCĂ sau găsește-te cu el și vezi tu ce zice ȚANCĂ! Că ȚANCĂ a doua zi, a sunat el singur, personal „Domne am auzit că a ieșit ceartă acolo!” Și i-a zis lu’ SEVER „N-are nicio vină, să moară familia mea! ADRIAN n-are… CRISTI ăla are vină! Că eu i-am zis lu CRISTI –Băi! Lasă vere că vorbesc eu cu țiganul ăsta, nu te băga!” Și n-a înțeles! Și așa i-a zis țiganul „Băi, lasă vere că vorbesc eu cu el, că are dreptate.” (neinteligibil) Că i-am zis lu’ ȚANCĂ „Bă, pentru 3 minute? Mai dă-mi ceva din bani înapoi mă!” Așa i-am zis. Și frac-tu, mi-a băgat mâna în piept să mă dea la o parte și zice „Nu dai mă nimic, că nu vreau eu!” 

Dovada că Tzancă Uraganu a fost „amendat” de Guriță, „locotenentul” Caranilor nu poate fi contestată, cu toate că manelistul încearcă să o bage sub preș și se spală pe mâini spunând că, de fapt, informațiile din CANCAN ar fi false: „Mi-a dat 1000 de euro înapoi și 20 de milioane”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Salarii uriașe pentru cei care se angajează la Dedeman. Cât va câștiga un consilier de vânzări în București
Salarii uriașe pentru cei care se angajează la Dedeman. Cât va câștiga un consilier de...
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal Real Madrid!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
„Mă fac mare și vă bag pe toți la închisoare”! Motivul pentru care Cătălin Moroșanu a visat să se facă polițist
„Mă fac mare și vă bag pe toți la închisoare”! Motivul pentru care Cătălin Moroșanu...
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
"I-a dat două cuţite în spate". Detalii şocante în cazul olimpicei înjunghiate de iubit. Robert...
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari. Când a aflat totul, soția a divorțat imediat
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari....
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că în ultima vreme cam moţăi...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier la aflarea veștii: ”Sunt în avion. Vă rog”
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier...
„Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi în stomac soția lui Viorel Lis și cum va reacționa fostul edil
„Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi...
Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Imaginile au devenit virale pe internet
Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Imaginile au...
“El a rămas în sufletul meu cu toate amintirile frumoase. Venea după mine seara și mă ducea în oraș!” Mama Geta, mărturisiri despre relația cu tatăl copiilor
“El a rămas în sufletul meu cu toate amintirile frumoase. Venea după mine seara și...
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a...
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
VERDICT FINAL al tribunalului care a ruinat-o pe Halep: 15 luni suspendare
VERDICT FINAL al tribunalului care a ruinat-o pe Halep: 15 luni suspendare
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să ajungă mitropolit
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să...
RAED ARAFAT, anunțul momentului în România! APARATELE care vor fi montate ÎN CASELE românilor
RAED ARAFAT, anunțul momentului în România! APARATELE care vor fi montate ÎN CASELE românilor
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat
O anumită ZODIE se va confrunta cu mai multe probleme, în luna Martie. Vor curge lacrimi grele
O anumită ZODIE se va confrunta cu mai multe probleme, în luna Martie. Vor curge...
Regina Întunericului pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor
Regina Întunericului pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de...
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București: „Așa e când nu ai babe”
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei,...
Când va avea loc înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a făcut anunțul: ”Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama”
Când va avea loc înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a făcut anunțul: ”Pentru toți cei...
Afacerea cu care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac grămezi de bani
Afacerea cu care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac grămezi de bani