Strigăt de disperare al unei mame din Dolj, care îşi caută fiica de mai bine de o lună şi jumătate. „Cine a putut să-ți facă așa rău şi pentru ce?”

Publicat: 04/06/2019 | 16:45

A trecut mai bine de o lună şi jumătate de când o familie din judeţul Dolj îşi caută cu disperare fiica de 18 ani, care a dispărut fără urmă, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie din Caracal – Olt pentru a ajunge acasă, în comuna Dioşti, la aproximativ 15 kilometri distanță. (VEZI ȘI: ELODIA 2 | CEL MAI STRANIU CAZ DE DISPARIȚIE! ADINA A FOST DECLARATĂ MOARTĂ, IAR APOI A FOST ”ÎNVIATĂ” DE PROCURORI. DAR NIMENI NU O GĂSEȘTE!)

Prietenii şi familia tinerei Luiza Mihaela Melencu au postat pe reţeaua de socializare o scrisoare adresată ministrului de Interne, după ce, de o lună şi jumătate, nu mai ştiu nimic despre fată.

„În anul 1999, mai precis în luna iunie, fiica mea a fost răpită şi apoi omorâtă. După cum veţi observa nu voi da prea multe detalii despre ce s-a întâmplat, dar mă văd nevoită, doamna ministru, să aduc în atenţia dumneavoastră un caz indentic cu cel al fiicei mele. Deci, traficanţii de carne vie operează nestingheriţi (…) Mă voi referi strict la cazul unei tinere dispărute din municipiul Caracal în data de 14 aprilie, în jurul orei 11:00 – 11:30. (…) Luiza Mihaela Melencu, elevă la un liceu de prestigiu din Craiova (Liceul Tehnic «Costin D. Neniţescu» n.r.) a plecat din satul natal Radomiru, aflat la circa 15 kilometri de municipiul Caracal, cu scopul de a scoate bani de la un ATM, bani care erau trimişi de mama acesteia din Anglia.

Din nu ştiu ce motive, fata nu a putut scoate acea sumă trimisă de mama ei, motiv pentru care a plecat spre casă. De la data şi ora mai sus menţionată nu se mai ştie nimic despre acea fată. (…) Ştiţi dumneavoastră ce este în familia acestei copile? Ştiţi că părinţii acestei copile nu ştiu pe unde să mai umble şi ce să facă să-şi găsească fiica? Singurele răspunsuri pe care le-au primit, au fost de genul… este în atenţia noastră şi ne vom ocupa. Aceleaşi răspunsuri le-am primit şi eu acum 20 de ani (…)

În zona din care a dispărut acea tânără se află o cameră de filmat, cameră care a surprins şi imagini cu tânăra dispărută. Telefonul fetei… plus un număr de telefon de pe care a fost sunat bunicul fetei. Ştiţi la ce fac referire, şi de aceea nu doresc să împiedic ancheta poliţiştilor. Doamna ministru, în numele familiei fetei dispărute, în numele celor peste 4.000 de persoane dispărute, vă implorăm să faceţi uz de funcţia pe care încă o deţineţi şi să redaţi familiei fiica. (…) Nu ne rămâne decât să ne rugăm la bunul Dumnezeu să facă o minune şi să o readucă pe tânără lângă părinţii şi bunicii ei. Doamne ajută”, a postat Alina Vasile.

Mesaje sfâșietoare

„Mamă, ne-ai terminat! Cine a putut să-ți facă așa rău și pentru ce?”, este mesajul postat de mama fetei pe Facebook.

„Luiza vreau din tot sufletul să cred că esti bine… dar dă un semn de viață…. „, scriu tot mai mulţi prieteni pe pagina de socializare a tinerei.

„Ai milă de toţi cei care suferă pentru tine”, este un alt mesaj.

Semnalmentele fetei

Semnalmentele Luizei Mihaela Melencu sunt: înălţime aproximativ 1,60 metri, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra avea asupra sa actele de identitate şi telefonul mobil. Ea şi-a anunţat rudele că urmează să plece în municipiul Caracal, judeţul Olt, pentru rezolvarea unor probleme personale. Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la găsirea adolescentei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la apelul de urgenţă 112.

Citește și...