Subiecte și barem la chimie, la Bacalaureat 2018

Publicat: 28/06/2018 | 10:43
Subiecte și barem la chimie, la Bacalaureat 2018

Rezolvarea subiectelor la chimie, la Bacalaureat 2018. Joi (28 iunie) are loc ultima probă scrisă, respectiv cea la alegere. Elevii au avut de ales din următoarele materii: Biologie, Anatomie, Chimie organică sau anorganică, Fizică, Geografie, Informatică, Psihologie, Economie, Logică, Sociologie sau Filosofie.

Rezolvarea subiectelor la chimie, la Bacalaureat 2018. Pentru profilul real, conform metodologiei publicate pe edu.ro, la Bac 2018 se dă și chimie. Subiectele și Baremul la Chimie Bac 2018 vor fi publicate în acest articol, imediat după afișarea acestora. ((Citește și Ce le-a picat elevilor la Bac 2018, la Geografie)

Rezolvarea subiectelor la Chimie, la Bacalaureat 2018

Rezolvarea subiectelor la Chimie, la Bacalaureat 2018. Examenul la Fizică a început la ora 9.00, iar candidaţii au la dispoziţie trei ore. (Citește și Ce le-a picat elevilor la Fizică, la Bac 2018)

Subiectele pentru Bac 2018 au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, instituţie din subordinea Ministerului Educaţiei specializată în evaluare educaţională, având ca atribuţii, printre altele, asigurarea coordonării ştiinţifice şi profesionale a sistemului de examene din învăţământul preuniversitar. În acelaşi timp, CNEE îi revine elaborarea subiectelor pentru probele de examen, respectiv elaborarea de metodologii, proceduri şi regulamente pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor şi evaluărilor în învăţământul preuniversitar. (Nu rata Cele mai tari perle de la BAC! ”Poetul face figuri interesante)

Bacalaureat 2018- Calendar

25 iunie: Limba şi literatura română (proba Ea) – proba scrisă

26 iunie: Limba şi literatura maternă (proba Eb) – proba scrisă

27 iunie: Proba obligatorie a profilului – Istorie sau Matematică (proba Ec) – proba scrisă

28 iunie: Proba la alegere a profilului şi specializării – Geografie, Biologie, Fizică, Logică, Economie, Chimie, Psihologie, Filosofie, Sociologie sau Informatică (proba Ed) – proba scrisă

4 iulie: Afişarea primelor rezultate ale Bacalaureatului 2018 (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor pentru oricare dintre probele scrise (limba şi literatura română / limba şi literatura maternă / proba obligatorie a profilului / proba la alegere a profilului şi specializării). Contestaţiile la BAC 2018 se pot depune între orele 12:00 – 16:00 la centrele unde a avut loc examinarea candidaţilor.

5-8 iulie: Rezolvarea contestaţiilor.

9 iulie: Afişarea rezultatelor finale ale Bacalaureatului 2018

Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie. (Vezi aici Ce a picat la matematica, la BAC 2018)

Citește și...