”Sunt îndrăgostită” Primele imagini cu ştirista de la DIGI24 & iubitul miliardar

Publicat: 28/01/2017 | 00:06

Ştirista Laura Teodoru este îndrăgostită până peste urechi de un controversat afacerist, iar ”porumbeii” au plecat de curând într-o locaţie exotică! Milionarul este extrem de atent cu noua lui cucerire, părând foarte preocupat de ea! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Controversatul personaj de care este îndrăgostită Laura Teodoru, după cum arătam AICI, este Stelian Gheorghe, cunoscut drept ”Stelu ANRP”, poreclă căpătată ca urmare a faptului că acesta a beneficiat de cea mai mare despăgubire de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, combinaţie care a născut un mega scandal şi s-a lăsat cu multiple arestări şi dosare penale.

Cu jurnalista a plecat de altfel, în urmă cu câteva zile, într-o vacanţă de vis. ”Stelu” a ajuns acasă la noua lui iubită, şi a lăsat maşina pentru aproape un minut fix în mijlocul străzii, blocând circulaţia. A recurs la acest gest pentru că şi-a jucat perfect rolul de bărbat galant şi îndrăgostit, adică i-a cărat repede valizele iubitei în portbagaj, după care a demarat către aeroport. Gestul denotă că milionarul este îndrăgostit ca lumea şi preocupat cum scriam mai sus: nu şi-a trimis şoferul să ia bagajul, el putând aştepta în maşină. Nu, s-a dus personal, ceea ce e semn mare.

Ajunşi la Otopeni, CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, l-a filmat chiar în timp ce efectua controlul obişnuit de securitate, în timpul căruia atât Stelu cât şi iubita lui au fost nevoiţi să-şi scoată chiar şi curelele de la pantaloni pentru a trece prin detectorul de metale, iar bagajele lor au fost scanate, potrivit procedurilor, cu aparatul cu raze x. Mai apoi, afaceristul şi iubita lui au fost preluaţi de un poliţist de frontieră şi conduşi până la îmbarcări, cel mai probabil pentru a trece mai uşor peste formalităţile vamale.

Revenind însă la noul bărbat din viaţa ştiristei sportive, acesta este atât de îndrăgostit de ea încât a „asaltat-o” cu zeci de buchete de flori, iar apoi a ”marcat” la punct, plecând amândoi în vacanţă. Cuceritorul – poate cel mai mare “consumator” de trofee , dar nu numai, din Bucureşti este cunoscut ca fiind tenace, mare cheltuitor, şi operând ca picătura chinezească. Spun sursele noastre (cu sutien) din trecutul lui că atunci când ia o ţintă în “cătare”, greu de crezut că aceasta scapă. Genţi, pantofi, bani cash, vacanţe, pe loc! Şi totodată şi cu un discurs de tip sentimental incurabil. Aşa că stratagemele sale amoroase nu aveau cum să nu fucţioneze şi pentru Laura Teodoru, care s-a declarat ”sedusă”, mărturisindu-i unei prietene că s-a îndrăgostit iremediabil de Stelu.

În acelaşi mod, spun sursele noastre, a cucerit-o anterior şi pe faimoasa ”Milka”, cu care a fost fotografiat de curând ( vezi AICI ).Cadourile însă pentru Milka au fost cu mult mai multe faţă de cele pentru Laura, cel puţin până la momentul acesta, susţin aceleaşi surse.Nu e clar nici pentru apropiaţi dacă s-a separat de „Milka”, cel mai probabil nu. (Gabriel Niculescu)