Super-fetele au defilat la Mamaia ca pe podium! Topul celor mai luuungi picioare de la NUBA & LOFT

Publicat: 05/05/2018 | 23:24

Minivacanța de 1 Mai a dat startul distracției pe litoral, prilej tocmai bun pentru doamne și domnișoare să își etaleze ținutele care mai de care mai extravagante, dar și trupurile sexy.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Dacă cineva vrea să se convingă cât de bine arată româncele, este suficient să dea o tură pe la Mamaia, acolo unde reprezentantele sexului frumos își afișează siluetele de invidiat, cu care atrag toate privirile bărbaților din jur. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Top picioare 1 Mai 2018!

Unii se uită la decolteu, alţii sunt atenţi la posterior, dar toţi apreciază o pereche frumoasă de picioare! Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, vă prezintă topul celor mai lungi picioare de la Nuba & Loft. Super-fetele au defilat la Mamaia ca pe podium.

(VEZI ȘI: TOP DECOLTEURI 1 MAI 2018! CUM S-AU DEZGOLIT CELE MAI SEXY ”TIPESE”, ÎN MAMAIA)

 Să nu mai stăm prea mult pe gânduri şi să ne delectăm cu o GALERIE FOTO de-a dreptul fierbinte!

Locul 9 în topul celor mai lungi picioare de 1 Mai de la Mamaia.
Topul celor mai lungi picioare de 1 Mai, de la Nuba& Loft.

Domnișoara care ocupă locul 9 în top (Vezi GALERIA FOTO), a optat să-și expună picioarele în detrimentul sânilor. Dacă ne amintim că, potrivit unor studii, bărbații se uită prima dată la picioare, și nu la sâni, ochi sau fund putem să spunem că a făcut o alegere bună. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Topul celor mai lungi picioare de 1 Mai, de la Nuba& Loft.

Îmbrăcate în ținute extravagante, fetele nu și-au dorit, chiar toate, să fie doar mulate, ci și decoltate.  Singure sau însoțite, au făcut furori cu picioarele sexy, care au fost admirate deopotrivă de bărbați și de femei.

Garantăm, însă, pentru primele trei locuri, care își merită pozițiile, fără doar și poate. Pe ele te invităm să le vezi în galeria foto, merită să le vezi! (Citește și:  FUSTE SCURTE SI CRAPATE, DECOLTEURI DEOCHEATE! ASA AU APARUT ELEVELE DE-A “DOISPEA” IN SALILE DE EXAMEN LA PRIMUL ORAL DE LA BAC)

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume

O tânără în vârstă de 29 de ani din Rusia a stabilit, oficial, un nou record pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina, care are o înălţime de 1,82 de metri, deţine atât titlul de cel mai înalt model, cât şi pe cel pentru cele mai lungi picioare din lume.

Piciorul ei stâng măsoară 132,8 centimetri, în timp ce piciorul drept are o lungime de 132,2 centimetri, scrie telegraph.co.uk. Tânăra provine dintr-o familie cu oameni foarte înalţi, fratele ei măsurând 2 metri, tatăl ei 1,98 metri, iar mama ei având o înălţime de 1,82 metri.

Modelul spune că „se simte uimitor“ pentru că a primit titlul Guinesns World Records şi speră că va atrage atenţia într-un mod pozitiv. Lisina a trecut uşor peste hărţuirea colegilor din perioada adolescenţei, visând la ziua în care va deveni model.

Citește și...