Superstarul Maluma a băut în club până a pierdut avionul!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 01/07/2018 | 23:09

Juan Luis Londoño Arias, pe numele de scenă Maluma, a concertat, la Romexpo, în fața unui public în extaz. (Console si accesorii gaming) Celebrul cântăreț columbian s-a îndrăgostit de România, motiv pentru care s-a întors în Face Club Bucharest, local în care s-a “încălzit” pentru reprezentație. De data asta a “comis-o” și mai grav. A băut până a pierdut avionul! Super-vedeta latino a comandat peste 10 șampanii gigantice Armand de Brignac și Dom Perignon. La chef, care s-a întins până la 6 dimineața, a participat și o “brigada” de românce, în frunte cu Emiliana Burghelea de la “Bravo, ai stil!”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Vestea că Maluma va pune piciorul în România, pentru un mega-spectacol, i-a isterizat pe fanii lui. La rândul lui, artistul a fost profund impresionat de țara noastră. Dovadă în acest sens este programul pe care acesta l-a avut. Înainte să urce pe scenă, vineri, și-a făcut apariția în Face Club Bucharest. Nu a putut sta departe, însă, de localul unde și-a făcut „intrarea”. Pentru că, după concert, a revenit.(Cele mai bune oferte laptopuri

În Face Club Bucharest, Juan Luis Londoño Arias s-a întors cu o parte din staff-ul său. Cinci, șase persoane. Ce a urmat? Băuturi fine și distracție. Peste 10 șampanii gigantice Armand de Brignac și Dom Perignon au “aterizat” pe masa lui Maluma. Au apărut, ocazional, și câteva sticle de vodcă. Nu a lipsit din peisaj nici tequila. O seară magică pentru celebrul cântăreț și oamenii săi de încredere. Întreținută inclusiv de câteva românce care și-au făcut “intrarea” la masă. Cam zece frumuseți autohtone au fost prezente la masa artistului. Cu Emiliana Burghelea, de la “Bravo, ai stil”, în frunte, potrivit surselor CANCAN.RO(CITEȘTE ȘI: CÂNTĂREŢUL MALUMA, VICTIMA UNUI FURT LA MOSCOVA!)

Distracţia a fost la cote maxime. Iar celebrul Maluma a pierdut avionul. A băut până la 6 dimineața. Aeronava ar fi trebuit să plece fix la ora amintită. Norocul lui a fost că era vorba de un avion privat. A amânat plecarea din România cu două ore. Juan Luis Londoño Arias nu era convins că vrea plece. A tras de timp cât a putut, dar… A reușit, însă, să prindă avionul pe ultima sută de metri. La insistența oamenilor din staff. Totul a fost reprogramat. Aeronava a decolat, într-un final, spre destinație. Maluma a ajuns, în cele din urmă, la locul cu pricina.

Artistul a plecat, totuși, ca un adevărat domn. A achitat din propriul buzunar nota de plată. Nu a acceptat niciun protocol, niciun discount. A scos banii fără să clipească. Ba mai mult, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Maluma a făcut și o promisiune. Voi reveni aici. O să organizez o super-petrecere după ce termin cu concertele pe care le am. Abia aștept. Țara asta este de vis. Distracție ca aici nu am mai văzut, ar fi spus Maluma la plecarea din Face Club Bucharest.

Artistul a cerut, de altfel, în acest sens, numărul de telefon al persoanei care patronează localul. Este decis să facă spectacol la următoarea descindere în Capitală. (CITEȘTE ȘI: LUIS FONSI A TRANSMIS UN MESAJ PENTRU TOȚI FANII DIN ROMÂNIA)

Cine este Maluma

În vârstă de 24 de ani, Juan Luis Londoño Arias sau, mai scurt, Maluma, este cântăreţ şi compozitor.

Maluma şi-a lansat primul album de studio, „Magia”, în 2012. Videoclipul single-ului „Obsesión” de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cel de-al doilea album, „Pretty Boy, Dirty Boy”, a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile „Borró Cassette”, „El Perdedor” şi „Sin Contrato” au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs. (CITEȘTE ȘI: REACŢIA LUI FUEGO, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ CELEBRUL MALUMA L-AR FI COPIAT PE ARTISTUL ROMÂN)

În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira. De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...