Surpriză! Brigitte și Ilie Năstase au făcut Revelionul în același loc

Publicat: 01/01/2019 | 16:16

Brigitte și Ilie Năstase s-au despărțit definitiv într-un sfârșit, după ce s-au certat și împăcat de nenumărate ori. Deși fiecare și-a refăcut viața alături de o altă persoană, supriza este că cei doi au făcut Revelionul în același loc. Atât bruneta, cât și fostul tenismen, nu au plecat înafară, au ales România.

Ilie Năstase și iubita lui Ioana au petrecut în Poiana Brașov, în aceeași stațiune pe care au ales-o și Brigitte Sfăt și Cornel. Spre liniștea celor două cupluri, însă, Brigitte și Ilie nu au optat pentru același hotel, astfel că șansele de a da față în față au fost destul de mici.

 

Fiecare cu gusturile pe care le are. Este foarte la modă un tatuaj. Chiar i-am urat ‘bun venit în clubul nostru celor cu tatuaje’. Pentru că şi eu, în ultimul an, de câte ori aveam o suferinţă, îmi făceam un tatuaj. Îmi scriam versete, sau tot felul de citate. Fiecare se manifestă cum poate. Sper că manifestarea lui să fie una curată şi din inimă pentru Ioana. Eu nu cred că suntem la vârsta concursurilor, deşi din exterior aşa se vede, dar multe aparenţe înșală”, spunea Brigitte Sfăt despre actuala iubită a lui Ilie Năstase.

Brigitte și Ilie Năstase au divorțat în toamna acestui an

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat în fața magistraților, iar actele au expirat.

În trecut, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii.

Citește și...