Surpriză de proporții! Ce studii are, de fapt, Brigitte Năstase și cum arăta în adolescență

Publicat: 10/04/2019 | 09:42
Brigitte Năstase este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. În prezent, ea trăiește o poveste de iubire alături de afaceristul Florin Pastramă, de care s-a îndrăgostit în timp ce erau amândoi pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”. Puțini sunt cei care cred că relația lor va rezista, însă ei își trăiesc dragostea fără să țină cont de răutățile celor din jur. Mulți sunt curioși să afle ce studii are, de fapt, fosta soție a lui Ilie Năstase.

Ce studii are, de fapt, Brigitte Năstase și cum arăta în adolescență

În vârstă de 42 de ani, Brigitte Năstase a început să muncească dinainte să își serbeze majoratul. Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că, pe când avea 16 ani ea a început să lucreze și chiar a făcut curățenie în case și nu îi este rușine să recunoască asta. Mai mult, ea a dat și meditații la limba română, matematică și germană. “Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căreia îi place să muncească”, a declarat Brigitte Năstase, relatează VIVA!.
În plus, ea a participat la concursuri de creaţie literară şi de interpretare artistică încă din clasele mici de școală și de puține ori a plecat fără premii. La scurt timp după ce a intrat la liceu, Brigitte Năstase a început să cânte alături de formaţia “Flores” și a debutat în lumea modelingului, alături de agenţia timişoreană Tina Charm, potrivit libertatea.ro. Datorită frumuseţii sale, bruneta a reuşit să se facă remarcată imediat de mari agenţii de manechine şi fotomodele din Bucureşti, printre care se numără MRA și Ford.
În tinerețe, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat și a câștigat concursul “Top Model România” şi a prins finala de la “Top Model of the World”, fiind una dintre cele 10 finaliste. Acest rezultat, la care s-a adăugat titlul de Miss Personalitate la Miss România în 1995, i-a adus vedetei o mulţime de oferte pentru contracte ca fotomodel şi manechin în Europa Occidentală. După ce a onorat câteva dintre acestea, frumoasa timişoreancă a revenit în România ca să lucreze la o reclamă la nivel naţional pentru o cunoscută firmă de electronice şi ca să participe la o serie de prezentări de modă pentru creatori celebri de la noi din ţară.

Brigitte, Paris Hilton banățeancă

În această perioadă a vieții, Brigitte Năstase l-a cunoscut pe cel care i-a devenit primul soţ, Octavian Sfăt. În anul 2000, cei doi s-au căsătorit şi în 10 ianuarie 2001 s-a născut Robert, fiul  lor. După doar doi ani de mariaj, vedeta a devenit văduvă; soţul ei s-a stins în urma unui infarct la vârsta de doar 38 de ani.
Ea a preluat afacerile tatălui copilului ei, însă acest lucru i-a adus multe probleme. Astfel, în 2003, bruneta a fost arestată pentru instigare la tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Chiar și după gratii, ea a făcut valuri; a organizat cursuri de aerobic pentru celelalte deținute și i-a convins pe politiști să îi vopsească celula în roz. Eliberată pentru o scurtă perioadă, vedeta a pozat în Playboy (în 2004), iar apoi, la câteva luni (martie 2005), a ajuns din nou la închisoare în momentul în care a fost declarată vinovată pentru infracţiunea comisă. Acolo, ea nu şi-a pierdut obiceiul de a face sport şi a pus bazele primului club de aerobic de după gratii din România.
Colag cu trei poze în care Brigitte apare pe vremea când era în liceu, înainte de primul mariaj, iar în ultima fotografie, ea era căsătorită cu Octavian Sfăt. Sursa foto: libertatea.ro

În 2007, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, un personaj controversat din Timișoara. Mariajul lor s-a destrămat repede, iar ei au împreună o fetiță. Fostul model s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, ei au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că ei nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Divorțul s-a pronunțat după multe luni de așteptare din partea amândurora. În trecut, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună două fetițe: Alessia şi Emma.

Citește și...