Surpriză de proporții în etapa a XX-a din Ligue 1!

Autor: Cristian P
Publicat: 12/01/2019 | 17:44
Olympique Lyon a fost ținută în șah pe teren propriu de nou-ppromovata Reims, duelul terminându-se nedecis, 1-1.

Lyon a început mai bine jocul și a reușit să deschidă scorul prin Traore, însă reușita sa a fost anulattă corect pe motiv de off-side după ce s-a consultat arbitrajul video.

Cei care au mișcat tabela pentru prima oară în acest meci au fost oaspeții. În minutul 34, Pablo Chavarria, a reușit să puncteze la prima mare ocazie pe ccare Reims și-a creat-o în acest meci la poarta lui Lopes. Reușita acestuia avea să fie și singura a primului mitan, oaspeții intrând la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj.

Golul egalizator al celor de la Lyon a venit cu 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc la capătul unei faze speldnide, la finalizare aflându-se Traore.

Oaspeții puteam pleca cu toate cele trei puncte de pe terenul lui Lyon, însă golakeeperul Lopes a ieşit inspirat dintre buturi blocându-l pe Sheyi Ojo. S-a terminat 1-1, iar Lyon a pierdut locul 2 în clasament fiind devansată de Lille care s-a impus cu 3-1 în deplasare la Caen și a acumulat 37 de puncte cu patru mai multe decât Lyon.

Cea de-a XX-a rundă din Ligue 1 programează astăzi patru partide. Ziua va fi deschisă de duelull pe care PSG îl va susține în deplasare la Amiens și va continua cu duelurile dintre Nîmes-Angers, Guingamp- St. Etienne și Nice- Bordeaux.

 

Program etapa a XX-a Ligue 1

Caen- Lille 1-3

Lyon- Reims 1-1

 

sâmbătă, 12 ianuarie

ora 18:00 Amiens- PSG

ora 21:00 Nîmes- Angers

ora 21:00 Guingamp- Saint-Étienne

ora 21:00 Nice- Bordeaux

duminică, 13 ianuarie

ora 16:00 Nantes- Rennes

ora 18:00 Dijon- Montpellier

ora 18:00 Toulouse- Strasbourg

ora  22:00 Marseille-Monaco

Citește și...