Surpriza de proportii pentru Andreea Ibacka! Vezi ce cadou i-a facut Cabral sotiei lui!

Publicat: 19/08/2014 | 11:22
Surpriza de proportii pentru Andreea Ibacka! Vezi ce cadou i-a facut Cabral sotiei lui!

Cabral stie sa pastreze focul iubirii in relatia cu sotia lui, Andreea Ibacka, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care au o relatie frumoasa si fericita.

Pentru a-si demonstra iubirea pentru sotia lui, Cabral i-a facut acesteia o surpriza de proportii cu ocazia zile sale de nastere. Andreea a postat pe Facebook o imagine, insotita de un mesaj, prin care aprecieaza gestul realizatorului tv. „De ziua mea sotul mi-a facut cadou un shooting. Si a stat cu aparatul la ochi dou ore, timp in care mi-a soptit cele mai frumoase vorbe din lume… asa se explica zambetul larg si sclipirea din ochi!”, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea Ibacka

Andreea a primit cadou de ziua ei din partea lui Cabral o sedinta foto, insa nu acest lucru a impresionat-o, ci multumirea de pe chipul sotului ei si cuvintele frumoase pe care i le-a adresat.

Citeste si

Andreea Ibacka si-a lasat fanii fara cuvinte! Vezi ce transformare de look a suferit vedeta

Andreea Ibacka, extrem de provocatoare cu sfarcurile la vedere! Gafa pe care a facut-o la un eveniment

Intrebata des cand va deveni mama

Andreea Ibacka marturiseste ca suporta cu greu intrebarile legate de momentul in care ea si Cabral vor deveni parinti. “In ultima vreme toata lumea ma intreaba cand facem un copil. Am ajuns sa aud intrebarea asta intr-un ritm aproape obsesiv, in conditiile in care nu ma simt chiar ultima fata batrana de pe planeta Pamant. Nu-mi pica taman bine la ficat sa tot dau explicatii”, a spus blonda.

L.L

Citește și...