Surpriză de proporţii pentru ANGELINA JOLIE! Nu şi-a mai încăput în piele de fericire când a aflat vestea

Publicat: 26/02/2017 | 15:14

Cu siguranţă Angelina Jolie e considerată una dintre cele mai frumoase, dar şi puternice caractere feminine de la Hollywood, însă recent s-a aflat că vedeta a primit o veste cât se poate de uimitoare.

Cel mai probabil asta e cea mai bună veste pe care Angelina Jolie a primit-o după ceva vreme, mai ales că divorţul din luna septembrie a anului trecut i-a cam dat lumea peste cap. Concret, este vorba despre Maddox, fiul adoptiv al actriţei, care la 15 ani deja s-a lansat în lumea cinematografiei, ca producător de filme, o activitate nu tocmai tipică unui puşti de vârsta lui. Acesta a lucrat intens la un film despre Cambogia, locul în care acesta s-a născut.

În plus, Angelina Jolie şi-a ajutat fiul să pună bazele acestui proiect cinematografic, folosidu-se de toate conexiunile pe care le avea cu Cambodgia, despre care la un moment dat spunea că e „a doua casă“. Potrivit celor Metro.co.uk, Angelina a fost cea care a povestit extrem de fericită faptul că „Maddox a fost cel care a sunat şi a spus că e pregătit pentru asta şi că vrea să muncească la acest proiect, ceea ce-a şi făcut. A citit scenariul, a ajutat cu anumite note personale şi a participat la şedinţele de producţie“.

Citește și...