Surpriză în showbizul de la noi! Soţia artistului a născut în mare secret: „Am un băieţel”

Publicat: 19/11/2017 | 16:10

Unul dintre artiştii de la noi trăieşte de ceva timp unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Soţia lui i-a dăruit un copil, iar venirea pe lume a micuţului s-a făcut în mare secret. Bebeluşul s-a născut în urmă cu cinci luni, dar doar apropiaţii ştiau despre bucuria cântăreţului român. Azi însă, el a dat vestea cea mare şi a publicat şi o poză de album.

 

Daniel Robu, artistul care a format trupa D La Vegas alăturide Silvia Lăuneanu, a devenit tătic de băiat. Femeia iubită a născut în urmă cu cinci luni o minune de copil. Azi, cântăreţul a făcut totul public, după ce venirea pe lume s-a făcut departe de ochii presei.

„Prieteni, întotdeauna mi-a plăcut, pe cât posibil, să-mi ţin viaţa privată cât mai departe de ochii presei, dar astăzi am ales să vă împărtăşesc ceva foarte frumos şi unic in viaţa mea. Citiţi şi veţi înţelege! Mulţumesc din inimă (…), a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Pe fiul lui Daniel Robu îl cheamă Patrick Davian şi artistul se mândreşte că seamănă mai mult cu el.

„În urmă cu un an şi jumătate am cunoscut-o pe Cătălina. A fost o chimie între noi, iar lucrurile au evoluat natural. Am ajuns în acel punct al relaţiei când am zis că, dacă e să apăra şi un bebe, va fi o binecuvântare. Iar el a venit. Îl cheamă Patrick Davian, are cinci luni şi e bucăţica din mine”, a declarat Daniel Robu, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu aproape doi ani, artistul a revenit sin Statele Unite ale Americii în România. Aici, în ţara natală şi-a cunoscut jumătatea şi recent, ei au devenit părinţi. Cătălina, partenera lui Daniel Robu este manager de comunicare la o clinică medicală.

Citește și...