Talk-show-urile lui erau urmărite în fiecare noapte de întreaga Românie, iar acum… A ajuns să ţină prelegeri în America la adunările penticostalilor!

Publicat: 05/09/2017 | 00:00

Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de talk-show-uri TV, care face parte din ”garda veche”, a fost surprins în ipostaze inedite, care cu greu se puteau imagina în urmă cu câţiva ani. Radu Moraru se află în vizită ”de lucru” în Statele Unite, unde este foarte apreciat de români. Şi nu numai, pentru că realizatorul TV este un exemplu bun de urmat pentru toate naţiile şi religiile! (CITEŞTE ŞI: E oficial! Un celebru prezentator TV este executat silit de bănci! I-au scos la vânzare casa de 500.000 de euro!)

”Naşul” Radu Moraru a fost mereu un jurnalist apreciat şi respectat la noi şi peste hotare. O bună bucată de vreme a apărut ”pe sticlă” în fiecare seară, pe B1 TV, iar apoi, când colaborarea cu televiziunea în cauză s-a încheiat, şi-a fondat propriul său post, Naşul TV, transmis de principalele reţele de cablu şi pe internet. A avut însă mari probleme cu finanţările, a părăsit sediul de pe Calea Victoriei şi a fost executat silit de mai multe ori de bănci, pentru datorii importante. A pierdut chiar şi un apartament de lux în centrul Capitalei, în valoare de un milion de euro, situaţie despre care am scris AICI.

Iată însă că ”Naşul” Radu Moraru a ieşit cu fruntea sus din încurcăturile financiare în care ajunsese şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru supravieţuire. O dovedesc şi imaginile primite de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, pe binecunoscuta adresă pont@cancan.ro. Simpaticul realizator TV se află într-un turneu prin Statele Unite, la românii din diaspora, unde îşi arată calităţile de orator şi speaker motivaţional la mai multe întruniri publice!

Radu Moraru are fani şi printre românii stabiliţi în SUA
Radu Moraru are fani şi printre românii stabiliţi în SUA

(VEZI ŞI: Ce a ajuns să facă Radu Moraru pentru bani. Şi-a deschis un magazin şi se laudă că vinde în diaspora!)

Nici măcar religia beneficiarilor nu are importanţă, pentru că, în imaginea de faţă, Radu Moraru a ajuns în mijlocul fanilor, la Convenţia Penticostală din Phoenix, Arizona. Este cea mai recentă fotografie cu Radu Moraru, care nu obişnuieşte să apară prea mult în public, în afară de emisiunile pe care le realizează. Jurnalistul a albit serios şi e aproape de nerecunoscut, dacă nu ar afişa în continuare zâmbetul său inconfundabil! (CITEŞTE AICI: „Naşul” a pus la cale o întâlnire ca-n filmele cu mafioţi! Ce a făcut Radu Moraru în miezul zilei, în centrul Capitalei! EXCLUSIVITATE CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România)

Citește și...