Tânăra care a murit în accidentul de la Strejeşti urma să se căsătorească anul viitor

Publicat: 28/10/2019 | 17:04

Ştefania, tânăra în vârstă de 24 de ani, din Curtişoara, care a murit, noaptea trecută, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un gard, urma să se căsătorească anul viitor, spun apropiaţii. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN BIHOR, SOLDAT CU DOI MORȚI ȘI DOI RĂNIȚI, ÎNTRE CARE O FETIȚĂ DE NICI 3 ANI)

Ştefania era absolventă de studii superioare şi pentru o perioadă a lucrat în străinătate, însă acum un an revenise acasă. Pe pagina de Facebook a tinerei sunt zeci de mesaje de condoleanţe. Prietenii deplâng rapida dispariţie a Ştefaniei.

Mesaje sfâșietoare

„Tu nu trebuia să pleci de lângă familia ta şi de lângă noi … Tu erai un om cu sufletul atât de mare şi de bun …Tu care mereu erai plină de viață şi ne înveseleai pe toţi??? Dumnezeu să te ierte frumoasa mea, nu pot să cred că am să vin acasă şi nu o să mai fii acolo să mă suni să ieșim, nu pot să cred că Dumnezeu te-a luat dintre noi ???
Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere şi tristeţe. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul fiinţei dragi s-a oprit aici. Dumnezeu să te odihnească în pace înger frumos, o să rămâi în sufletele noastre mereu”, este unul din mesajele postate pe pagina fetei de socializare.

„Prea devreme ne-ai lăsat pisi meu cuminte și frumos, am o durere imensă și refuz să cred ca tocmai ți-e ți saa întâmplat asta, aș vrea să te ții de promisiune să îmi fii alături, așa cum îmi erai cu ani în urmă, dar, din păcate, tu te-ai dus prea devreme. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun. Nu credeam că voi ajunge atât de devreme să îți zic cuvintele astea atât de dureroase!!?? Nu mai am cuvinte, aș avea mult mai multe de spus, dar durerea din sufletul meu nu îmi dă voie”, sună un alt mesaj. (CITEȘTE AICI: ROMÂNI MORȚI ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT RUTIER, ÎN UNGARIA. ȘAPTE OAMENI AU ARS DE VII)

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragicul eveniment rutier.

 

Citește și...