Tânăra ucisă de militarul din Titu, condusă pe ultimul drum! În urma ei, au rămas doi copii orfani de mamă. Ce au aflat anchetatorii despre Florin Oprea, fost subofiţer MApN

Publicat: 27/01/2018 | 18:33

Tânăra ucisă într-un coafor din oraşul Titu de fostul iubit militar a fost înmormântată astăzi. Alexandra Marin, mamă a doi copii frumoşi, a fost condusă pe ultimul drum de zeci de apropiaţi, extrem de îndureraţi de pierdere, dar şi de oameni care nu au cunoscut-o, dar sunt profund şocaţi de sfârşitul de care a avut parte.

Citeşte şi: Medicii au fost şocaţi în timpul necropsiei Alexandrei, tânăra ucisă de militarul Florin Oprea! E îngrozitor ce au găsit în trupul ei

Părinţii Alexandrei Marin abia s-au putut ţine pe picioare de suferinţă. Inima lor e plină de durere, dar şi revoltă din cauza lipsei de atitudine a autorităţilor. Cu o lună înainte să fie ucisă de iubitul gelos, Alexandra l-a reclamat pe Florin Oprea la poliţie, fiindcă aceasta a agresat-o. Tatăl victimei a declarat în cadrul unui interviu că fata lui a cerut atunci protecţie de la autorităţi.

Cele mai recente informaţii din cadrul anchetei arată că Florin Oprea, militarul care a ucisă, trecuse toate testele psihologice. Între timp, MAPM a decis să îl suspende pe militar până la finalul anchetei, în urma căruia s-ar putea alege cu o condamnare de 30 de ani de închisoare.

Florin Oprea, militarul care şi-a omorât iubita într-un coafor din Titu, a fost arestat pentru 30 de zile. El şi-a înjunghiat mortal iubita marţi, 23 ianuarie, într-un salon de înfrumuseţare din Titu, Dâmboviţa. Alexandra Marin avea doar 25 de ani şi era mama a doi copii cu vârste fragede. Ea forma un cuplu cu Florin Oprea, dar, din cauza problemelor, care au apărut pe parcursul timpului în relaţia lor, a decis să se despartă de acesta. Cei doi aveau împreună o fetiţă de 3 ani care a rămas singură pe lume, orfană de mamă şi cu tatăl în puşcărie.

Au curs râuri de lacrimi astăzi la înmormântarea Alexandrei, tânara ucisă de concubinul militar într-un coafor din Titu. Familia şi prietenii şi-au luat adio de la tânăra care a lăsat în urmă doi copii mici, o mamă distrusă şi un tată disperat să se facă dreptate pentru fiica lui.

Sute de localnici au venit să o conducă pe ultimul drum şocaţi de cele întâmplate. Între timp e anchetă la Poliţia Titu în legătura cu plângerile şi sesizările pe care atât familia Alexandrei cât şi fosta soţie a militarului susţin că le-au făcut, dar care nu există oficial.

Florin Oprea a fost reţinut pentru 30 de zile şi le-a declarat anchetatorilor că nu a vrut să o ucidă şi că „nimeni nu mă înşeală pe mine”.

Familia Alexandrei vrea să meargă până în pânzele albe să se facă dreptate. Tatăl fetei susţine că era terorizată continuu de militar, că era nevoit să o însoţească peste tot. Chiar în seara tragediei tatăl fetei a ajuns la câteva minute distanţă de incident, o adusese pe Alexandra la coafor şi plecase la cumpărături la un magazin din apropiere. Când fata nu i-a mai răspuns la telefon, s-a îngrijorat. A venit într-un suflet după ea, dar a găsit-o fără viaţă.

Citește și...