Tatăl copiilor agresaţi de Eugen Stan, primele declaraţii. “Am albit, tremur, nu mai mănânc! Fata ne-a arătat zonele în care a fost atinsă, iar băiatul…”

Publicat: 09/01/2018 | 22:42

Tatăl celor doi copii agresaţi de Eugen Stan a rupt tăcerea. Bărbatul a dezvăluit că fiul său este marcat de tot ce s-a întâmplat şi că este foarte speriat. Totodată, părintele a precizat că le-a interzis micuţilor să se uite la televizor de când a izbucnit întregul scandal.

 

„Prima oară am aflat de la o prietenă de a mea. Copiii mei stăteau la ea pentru că soţia mea este în spital şi nu puteam avea grijă de ei. Mario, băieţelul meu, i-a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift şi a început să o pipăie pe sora lui. El a povestit că a urcat cu bărbatul în lift, dar nu i-a lăsat să coboare la etajul patru, ci au mers până la etajul opt, iar atunci a început să o sărute şi să o atingă pe fetiţă.

Cum am aflat, am sunat la 112. Mario a încercat cum a putut să o apere pe sora lui. Fetiţa nu a vrut să spună nimic, doar a arătat zonele în care a fost atinsă şi sărutată. În acest moment noi nu îi lăsăm pe copii să se uite la televizor, să vadă aceste evenimente. Băiatul a înţeles cumva ce s-a întâmplat. Este foarte speriat şi îmi cere să ţinem uşile închise”, a spus, la Antena 3, tatăl copiilor agresaţi de poliţistul pedofil.

Altfel, tatăl copiilor abuzaţi la finalul săptămânii trecute s-a îmbolnăvit după ce a aflat ce au păţit micuţii săi. Bărbatul a ajuns de nerecunoscut, nu mai mănâncă, a albit, iar soţia sa este disperată. 

„Am albit, tremur, nu mai mănânc. Am rămas blocat! Am început să fug pe scară şi am sunat la 112 şi nu mai ştiam ce să spun la telefon. Mario nu a putut să-mi spună nimic, abia după ce a venit poliţia am aflat totul. Fetei i-a băgat mâna la chiloţi, a sărutat-o… Nu mai mănânc. Am fumat şi doar am băut cafea. Trebuie să ne revenim la normal. Altă soluţie nu avem. Mă simt rău. Am tensiunea ridicată, pe sistem nervos. Nu ştiu ce i-aş face pedofilului dacă l-aş prinde. Eu sunt o fire mai calmă. Nu ştiu, soţia mea… Totul a fost premeditat. Nu le-am explicat nimic copiilor, mi-e frică, las totul în mâinile unui specialist. Nu aveam cum. Nu am cum să profit de pe urma copiilor mei. Nu am luat niciun ban. Sper ca agresorul să primească pedeapsa maximă”, a spus tatăl copiilor agresaţi la Wowbiz.