Tatăl Denisei e greu încercat de pierderea fiicei sale, la fel ca toată familia artistei. Deşi e despărţit de ani buni de mama artistei, Emilian Răducu susţine că nu au existat conflicte între ei, cu atât mai mult cu cât toţi au suferit o grea pierdere. Tatăl Denisei spune că s-a implicat în egală măsură alături de fosta lui soţie în toate pregătirile creştineşti de după moartea Denisei.

Emilian Răducu susţine că nu s-a certat cu mama Denisei, fosta lui soţie
Emilian Răducu susţine că nu s-a certat cu mama Denisei, fosta lui soţie

"Relaţia mea cu mama ei e bună, zic eu. Practic toată familia a contribuit la toate cheltuielile care s-au făcut. Şi băiatul cu care Denisa voia să se căsătorească. Că ne-am certat sau nu ştiu ce am făcut au fost doar speculaţii. Nu e adevărat. Nu a fost niciun fel de ceartă, niciun fel de scandal. La fel de afectată este şi sora ei, şi toată familia. Sora ei a trebuit să meargă la munca: are trei fetiţe, are familie. Cel puţin de uitat nu avem cum să o uităm niciodată pe Denisa. Poate de acolo de sus ne vede. Când îţi pierzi copilul niciodată golul din suflet nu se va umple. Copilul e floarea tinereţii. Ca părinte ca să îţi pierzi un copil e extraordinar de greu", a spus Emilian Răducu, într-o emisiune TV.

Citeste despre:denisa manelista, denisa manelista tata, emilian raducu, familia denisei certuri, emilian raducu denisa, tata denisa


Share On Facebook